Α. Ανδρουλάκης: «Ακόμα ένας τελικός για εμάς»

Ο προπονητής του ΠΟΑ, Αντώνης Ανδρουλάκης, μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας, για το ηρακλειώτικο ντέρμπι της Κυριακής, κόντρα στον Πόρο.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ατσαλένιου, αναφέρθηκε στο επερχόμενο δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Πόρο, τονίζοντας πως είναι ακόμη ένας τελικός για την ομάδα του και πως και οι δύο ομάδες θέλουν τους βαθμούς, για διαφορετικούς λόγους.

Παράλληλα, ο Αντώνης Ανδρουλάκης στάθηκε στην ομάδα του Ανδρέα Σκέντζου, όπου ανέφερε πως ο Πόρος έχει έμπειρους ποδοσφαιριστές και θεωρεί πολύ επικίνδυνο το σωματείο των «μπλε».

ADVERTISING

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Το παιχνίδι της Κυριακής είναι ένας ακόμα τελικός για εμάς. Ένας τελικός που αυτή τη φορά έχει με ιδιαιτερότητες, για τον λόγο ότι μπορεί να χαρακτηριστεί σαν τοπικό ντέρμπι.

Και οι δύο ομάδες θέλουμε τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους.

Ο Πόρος είναι μια ομάδα με έμπειρους ποδοσφαιριστές και την θεωρώ πολύ επικίνδυνη, είναι μια ομάδα που την αδικεί η βαθμολογική της θέση, όμως όταν εμείς είμαστε καλά δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και το τελευταίο διάστημα η ομάδα δείχνει να είναι σε πολύ καλό δρόμο.

ADVERTISING

Θα ετοιμαστούμε μέχρι την Κυριακή και θα πάμε να δώσουμε και την ψυχή μας για να κερδίσουμε!».

Τα σχόλια είναι κλειστά.