Νέα πρωτοποριακή εφαρμογή με έδρα το Ηράκλειο, ξεχωρίζει η «παρουσία» Καϊμακαμούδη

Την δική του… επαγγελματική σφραγίδα επιθυμεί να βάλει ο ποδοσφαιριστής του ΠΟΑ Φώτης Καϊμακαμούδης, που ανέλαβε καθήκοντα «Business Development Manager» της Food Brokers, μίας πρωτοποριακής εφαρμογής, που διευκολύνει την προώθηση-εξαγωγή ελληνικών τροφίμων και ποτών σε όλον τον κόσμο!

Αναμφίβολα, η παρουσία του ικανού επιθετικού των «πρασίνων», ξεχωρίζει στην ηγετική ομάδα της Food Brokers, που ξεκίνησε τη λειτουργία της σήμερα και, έχει για έδρα της το Ηράκλειο Κρήτης.

Κατά την «παρουσίαση» της εφαρμογής, ο Φώτης Καϊμακαμούδης, ανέφερε μεταξύ άλλων: «η Food Brokers είναι μία ψηφιακή πλατφόρμα αγοράς και πώλησης ελληνικών τροφίμων και ποτών, αποκλειστικά για επαγγελματίες. Κάθε παραγωγός και προμηθευτής, καταχωρεί την εταιρεία και τα προϊόντα του, κάνοντάς τα άμεσα διαθέσιμα σε χιλιάδες επαγγελματίες-αγοραστές σε όλο το κόσμο».

ADVERTISING

Ποια είναι η Food Brokers

To Πρώτο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα Ελληνικών Τροφίμων και Ποτών είναι γεγονός για όλη την Ελλάδα και την Παγκόσμια Αγορά με ένα απλό «κλικ» στην οθόνη του υπολογιστή σας, του tablet ή του κινητού σας!

ADVERTISING

«Τρόφιμα από όλη την Ελλάδα για όλο τον κόσμο», ένα σύνθημα που γίνεται πράξη με παγκόσμια αναφορά από την πρώτη Ελληνική ηλεκτρονική διαδικτυακή πλατφόρμα, μέσω της οποίας Παραγωγοί και Προμηθευτές προωθούν και πωλούν τα προϊόντα τους σε Επαγγελματίες Αγοραστές στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Η ηλεκτρονική – διαδικτυακή πλατφόρμα απευθύνεται σε δύο πυλώνες:

Α) Σε όλες τις Ελληνικές Επιχειρήσεις παραγωγής- μεταποίησης- εμπορίας Τροφίμων και Ποτών, που θέλουν να προβάλλουν και να πουλήσουν ατομικά ή συλλογικά,  τα προϊόντα τους

ADVERTISING

Β) Σε όλους τους Επαγγελματίες (HORECA-Super/Mini Markets) Ελληνικών Τροφίμων και Ποτών στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο που αναζητούν πρόσβαση στην αγορά Ελληνικών Τροφίμων και Ποτών

Η Food Brokers, αναλαμβάνει με γρήγορο – απλό και άμεσο τρόπο να ενώσει διαδραστικά την επικοινωνία και τις συναλλαγές σε πραγματικό χρόνο και αυτόματα, μεταξύ Προμηθευτών και Αγοραστών Ελληνικών Τροφίμων και Ποτών , με την λειτουργία non-stop όλο το 24ωρο την πιο σύγχρονης και αξιόπιστης ηλεκτρονικής πλατφόρμας – Αγοράς, ανοίγοντας στην τεχνολογία αιχμής τα Ελληνικά Προϊόντα με απευθείας πρόσβαση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε χρόνο και χρήμα στη σύγχρονη Παγκόσμια Αγορά.

Μέσα από ένα αμφίδρομο κανάλι επικοινωνίας για Προμηθευτές και Αγοραστές, με μόλις 9 βήματα στο πληκτρολόγιο κάθε σύγχρονης εφαρμογής οθόνης στο διαδίκτυο.

ADVERTISING

Μία Ελληνική Πλατφόρμα στα πρότυπα … της μεγαλύτερης εφαρμογής ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο!

Στο www.foodbrokers.com παρέχονται όλες οι χρήσιμες πληροφορίες  με απλό και γρήγορο τρόπο για το καθένα, για τον τρόπο λειτουργίας της πρώτης Ελληνικής Ηλεκτρονικής – Διαδικτυακής Πλατφόρμας «FOOD BROKERS» :

  • Ο τρόπος Λειτουργίας
  • Οι παρεχόμενες υπηρεσίες
  • Το προφίλ των Αγοραστών
  • Τα πλεονεκτήματα για τους Προμηθευτές
  • Τα πλεονεκτήματα για τους Αγοραστές
  • Η προβολή και προώθηση των προϊόντων με ένα κλικ από την Ελλάδα, σε όλο τον κόσμο
  • Οι συνδρομές και τα ειδικά προνομιακά πακέτα οικονομικών προσφορών

FOOD BROKERS – ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ «Τρόφιμα από όλη την Ελλάδα για όλο τον Κόσμο» έγινε πράξη κι είναι στα χέρια σας με ένα …κλικ!Click to Hide Advanced Floating Content