Μ. Πίτσος: «Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν με άφηναν να συνεχίσω – Είμαι δεμένος με τον Γιούχτα»

Παρελθόν από τον πάγκο του Γιούχτα αποτελεί ο Μηνάς Πίτσος, με τον έμπειρο τεχνικό να μιλάει στο Grandsport.gr για τους λόγους της απομάκρυνσης του από τους “πράσινους”.

Το πρωί της Πέμπτης, ο Μηνάς Πίτσος είχε συνάντηση με τους ιθύνοντες του σωματείου, ζητώντας τους να αποχωρήσει από την ομάδα λόγω σοβαρών επαγγελματικών υποχρεώσεων που δεν τον άφηναν να βοηθήσει το σωματείο.

Οι άνθρωποι του Γιούχτα σεβάστηκαν την απόφαση του και δέχτηκαν την απομάκρυνση του από το σωματείο. Ο ίδιος στις δηλώσεις του στο Grandsport.gr τόνισε ότι οι λόγοι αποχώρησης του είναι καθαρά επαγγελματικοί, ενώ ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Γιούχτα που κατανόησαν την απόφαση του.

ADVERTISING

Μάλιστα ο ίδιος τονίζει ότι κρατάει μια άκρως φιλική σχέση με τους “πράσινους” μιας και είναι δεμένος με τον Γιούχτα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Το πρωί της Πέμπτης είχα μια συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας και τους ανακοίνωσα ότι δεν μπορώ να συνεχίσω μιας και οι σοβαρές επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν με άφηναν να συνεχίσω στον Γιούχτα. Οι ίδιοι κατανόησαν την απόφαση μου και τους ευχαριστώ πολύ. Είναι μια φιλική σχέση που έχω και θα έχω με τον Γιούχτα. Είμαι δεμένος με την ομάδα και αποχωρώ φιλικά. Θεωρώ ότι η ομάδα θα εκπληρώσει τους στόχους της γρήγορα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ