Επιστροφή Κόκκινου στο Club Candia Sport!

Στο Club Candia Sport επιστρέφει και πάλι ο Μανώλης Κόκκινος, ο  είχε σταματήσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων από την Ακαδημία το περασμένο καλοκαίρι!

Όπως αναφέρει το Club Candia Sport στην ανάρτησή του ένα εκλεκτό μέλος και συνεργάτης ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του για πολλά χρόνια με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου επιστρέφει και πάλι στην οικογένεια του Candia.

Στην ανάρτησή του το Club Candia Sport αναφέρει: «Το Candia Sport Club όλα αυτά τα χρόνια δραστηριότητάς του στα αθλητικά δρώμενα του Ηρακλείου, έχει δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια!

ADVERTISING

Κι ένα εκλεκτό μέλος και συνεργάτης μας, επιστρέφει και πάλι στο Club Candia Sport, έχοντας άλλωστε συνδέσει το όνομά του για πολλά χρόνια με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου.

Ο λόγος για τον προπονητή Μανώλη Κόκκινο, που από σήμερα είναι επίσημα και πάλι μέλος του Club Candia Sport.

Πολύτιμος συνεργάτης από το 2013, ο Μανώλης Κόκκινος είχε σταματήσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων την ενεργή δραστηριότητα στο Club το περασμένο καλοκαίρι, αλλά τώρα δηλώνει ξανά παρών στη νέα εποχή που ανοίγεται μπροστά.

ADVERTISING

Μάλιστα δηλώνει ανυπόμονος για την επανέναρξη των τμημάτων υποδομής, δίνοντας σύντομα ραντεβού με τα παιδιά της Ακαδημίας μέσα στα γήπεδα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ