Γ Εθνική: ΣΥΝΚΑ και Αλμυρός οι καλύτερες επιθέσεις, Γιούχτας και Ηρόδοτος την καλύτερη άμυνα!

Το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής επιστρέφει και πάλι στη δράση την επόμενη Κυριακή 9 Μάϊου και στις 8 πρώτες αγωνιστικές που έχουν δώσει οι ομάδες πριν και μετά τη διακοπή έχουν ξεχωρίσει άλλοι με τις αμυντικές και άλλοι με τις επιθετικές αρετές που έχουν επιδείξει.

Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ είναι η πρωτοπόρος μετά τις πρώτες 8 αγωνιστικές και σίγουρα μεγάλο όπλο για αυτή την πορεία είναι η επιθετική της γραμμή, καθώς με τα 19 τέρματα που έχει σημειώσει διαθέτει μαζί με τον Αλμυρό την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας! Σε συνδυασμό μάλιστα με τα μόλις 5 τέρματα παθητικό έχει καταφέρει να πετύχει 6 νίκες, μία ισοπαλία και να ηττηθεί μόλις μία φορα.

Στην κορυφή των καλύτερων επιθέσεων βέβαια η ομάδα των Χανίων έχει και συγκάτοικο και μάλιστα από το Ηράκλειο με τον Αλμυρό να έχει σκοράρει επίσης 19 φορές τη φετινή σεζόν και να διαθέτει μαζί τους «Χανιώτες» την καλύτερη επιθετική συγκομιδή.

ADVERTISING

Από την άλλη πλευρά οι καλύτερες άμυνες ανήκουν σε δύο ομάδες του Ηρακλείου, με τον Ηρόδοτο και το Γιούχτα να είναι εκείνες που δέχονται γκολ πιο δύσκολα από όλες τις ομάδες του 10ου ομίλου. Συγκεκριμένα με μόλις 4 τέρματα παθητικό δέχονται ένα γκολ ανά δύο παιχνίδια και με αυτό το στατιστικό βρίσκονται στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Δείτε στον παρακάτω πίνακα τη βαθμολογία της Γ Εθνικής μέχρι στιγμής αλλά και τα γκολ(υπέρ-κατά) των ομάδων:

[wpse_standing competition=”1027″]