Άτυχος για δεύτερη φορά ο Μ. Παπαδάκης

Ο ποδοσφαιριστής της Δαμάστας, Μάνος Παπαδάκης, ο οποίος λίγες εβδομάδες πριν την επανέναρξη της Γ Εθνικής, πήρε μεταγραφή στη Δαμάστα, ωστόσο σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές, έχει σταθεί αρκετά άτυχος, με τους τραυματισμούς που του έχουν τύχει.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ο οποίος στην προετοιμασία της ομάδας για την επανέναρξη, έχασε ένα μέρος της καθώς έπαθε διάστρεμμα, χάνοντας την πρεμιέρα της Δαμάστας με τον Αλμυρό, στο μαλεβιζιώτικο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Ο Μάνος Παπαδάκης στον οποίο πιστεύουν πάρα πολύ στην ομάδα, ενώ παράλληλα, είναι και ανιψιός του προέδρου της ομάδας, Αντώνη Παπαδάκη, επέστρεψε στο δεύτερο αγώνα, με τη Νεάπολη, ενώ στην αναμέτρηση με το Γιούχτα μεσοβδόμαδα, στάθηκε για ακόμη μία φορά άτυχος…

ADVERTISING

Σε μια διεκδίκηση της μπάλας και πέφτοντας στον αγωνιστικό χώρο, έβαλε το χέρι του με δύναμη για να στηριχτεί και φάνηκε ότι υπέστη εξάρθρωση αγκώνα! O νεαρός ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε για εξετάσεις που έδειξαν ότι έχει αποφύγει το κάταγμα, ωστόσο φαίνεται ότι έχει υποστεί ρήξη συνδέσμων, κάτι που θα εξακριβωθεί στην μαγνητική τομογραφία που θα γίνει την Τετάρτη μετά το Πάσχα.