Προπονητής Εθνική Γυναικών: «Η Ελλάδα είναι στις χώρες που επλήγησαν περισσότερο από την πανδημία ως προς στον αθλητισμό»

Ο Γιώργος Κυριαζής έθεσε τον ρεαλιστικό στόχο μιας καλής πορείας στον όμιλο στον οποίο κληρώθηκε η Ελλάδα με αντιπάλους τις Γαλλία, Ουαλία, Σλοβενία, Καζακστάν και Εσθονία και μίλησε για τις δυσκολίες λόγω πανδημίας.

Οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής ποδοσφαίρου Γυναικών στο site της ΕΠΟ μετά την κλήρωση της Ελλάδας για τα προκριματικά του Μουντιάλ:

"Πιστεύω ότι όποιοι κι αν ήταν οι αντίπαλοι στον όμιλο, τα πράγματα δεν θα ήταν εύκολα για μας, κυρίως λόγω της μακράς αποχής των κοριτσιών από την αγωνιστική δράση. Είναι αλήθεια ότι η Ελλάδα είναι από τις χώρες που επλήγησαν περισσότερο από άλλες από την πανδημία, όσον αφορά τον αθλητισμό.

ADVERTISING

Από κει και πέρα θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε τους τέσσερις μήνες που μεσολαβούν μέχρι την έναρξη των αγώνων τον Σεπτέμβριο, ώστε να ξεπεράσουμε την αγωνιστική απραξία και να διεκδικήσουμε κάποιους βαθμούς ή και νίκες. Δεν θα ήθελα να θέσω ως στόχο μια συγκεκριμένη θέση, τη δεύτερη ή την τρίτη παραδείγματος χάριν, αλλά προτιμώ με τους συνεργάτες μου και τις αθλήτριες να κάνουμε σωστά τον σχεδιασμό μας και μετά, όταν αρχίσουν τα παιχνίδια, να τα βλέπουμε ένα-ένα. Στην πορεία ευελπιστούμε να βελτιωνόμαστε και βλέποντας σε ποια κατάσταση βρισκόμαστε σε κάθε αγώνα, θα επανεκτιμήσουμε και τους στόχους μας. Είναι βέβαιο ότι θα κάνουμε την προσπάθειά μας για την καλύτερη δυνατή παρουσία στον προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου".