Στο τραπέζι από την SL2 το ενδεχόμενο να ανέβει και τρίτη ομάδα στη Super League!

Η αναδιάρθρωση, που προωθεί ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με τη συγχώνευση της Super League 2 με τη Football League, έχει… ανεβάσει στα κάγκελα τις ομάδες της SL2, καθώς η κατηγορία που θα δημιουργηθεί θα αποτελείται από 32 ομάδες και τα έσοδα θα μειωθούν.

Τα δεδομένα, ωστόσο, ενδέχεται να αλλάξουν και να επηρεάσουν και τη Super League! Στο τραπέζι των συζητήσεων, σύμφωνα με πληροφορίες, πέφτει τώρα από τη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου το ενδεχόμενο ανόδου και τρίτης ομάδας τη νέα περίοδο στη Super League!

Υπάρχουν ομάδες, συγκεκριμένα, που επιμένουν να κατατεθεί αίτημα για αναδιάρθρωση και με τη Super League 1 και αύξηση των ομάδων στην πρώτη κατηγορία για τη νέα περίοδο από 14 σε 16 ομάδες.

ADVERTISING

Πώς θα γίνει αυτό; Με την άνοδο δύο σίγουρα, ενδεχομένως και τριών ομάδων, από τη Super League 2. Να ανέβουν, δηλαδή, απευθείας από τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία δύο ομάδες, οι δύο πρώτες της βαθμολογίας, και ο τρίτος της SL2 να δώσει μπαράζ με τον προτελευταίο της SL1.

Θυμίζουμε, αυτήν τη στιγμή ανεβαίνει μία ομάδα και η δεύτερη δίνει μπαράζ με τον προτελευταίο από την SL1.
Το παραπάνω σενάριο, φυσικά, αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις στη μεγάλη κατηγορία, αφού τα έσοδα για κεντρική διαχείριση (εφόσον προχωρήσει) και Στοίχημα θα μοιραστούν δια του 16 και όχι δια του 14.
Μένει να δούμε τι θα φέρουν οι εξελίξεις…

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Πηγή Sportfm.gr
Click to Hide Advanced Floating Content