Β. Μπελιδάκης: «Κύριε Τζώρτζογλου μη μας ορίσετε διαιτητές»

Ο προπονητής του Εθνικού, Βαγγέλης Μπελιδάκης, εμφανίστηκε μέσα από δηλώσεις του αρκετά απογοητευμένος από τον τρόπο αντιμετώπισης της ΕΠΣΗ, καθώς στάλθηκε επίσημο έγγραφο προς όλα τα σωματεία, όπου αναφέρει πως αν δεν καταβληθεί το ποσοστό των 30% των οφειλών προς ΕΠΟ και ΕΠΣΗ, δεν θα οριστούν διαιτητές για την πρεμιέρα, κάτι το οποίο δυσκολεύει τρομερά την ομάδα του Εθνικού.

Πολύ πιθανό μοιάζει το σενάριο να μην αγωνιστεί φέτος στο πρωτάθλημα της Β2 ΕΠΣΗ ο Εθνικός, λόγω οικονομικών οφειλών που χρωστάει το σωματείο σε ΕΠΟ και ΕΠΣΗ και αδυνατεί να πληρώσει.

Ο τεχνικός του Εθνικού, μεταξύ άλλων, ανέφερε σε δηλώσεις του πως μίλησε στην ΕΠΣΗ και τόνισε στον Πρόεδρο της ΕΠΣΗ να μην ορίσει διαιτητές για το παιχνίδι με τις Δαφνές και να γυρίσουν τα δελτία των ποδοσφαιριστών της ομάδας στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής, ενώ παράλληλα στάθηκε στο κομμάτι των χρημάτων, λέγοντας πως 90 ευρώ δεν θα σώσουν την ΕΠΣΗ.

Πλέον απομένει η απόφαση της διοργανώτριας αρχής, για το αν θα αγωνιστεί η όχι, η ομάδα του Εθνικού στο φετινό πρωτάθλημα της Β2 ΕΠΣΗ, με τις οφειλές να πρέπει να καταβληθούν μέχρι την Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μπελιδάκη, αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Εμείς σαν Εθνικός φέτος κατεβήκαμε την τελευταία στιγμή, τώρα πού είναι να αρχίσει το πρωτάθλημα μας ζητάνε κάποια χρήματα που χρωστάμε στην ΕΠΣΗ. Δεν διαφωνούμε, αλλά επειδή δεν έχουμε να τα δώσουμε, κύριε Τζώρτζογλου μη μας ορίσετε διαιτητές και να σας φέρουμε τα δελτία στην ΕΠΣΗ. Έπειτα δεν είναι το ποσό τόσο μεγάλο που θα σωθεί η ΕΠΣΗ, είναι 90 ευρώ. Περιμένουμε την απόφαση αύριο του κυρίου Τζώρτζογλου. Εγώ προσωπικά πήγα το πρωί στην ΕΠΣΗ και είπα δεν έχουμε λεφτά να δώσουμε».

Αναλυτικά το έγγραφο που στάλθηκε από την ΕΠΣΗ: