
Δύσκολη αλλά σημαντική νίκη πέτυχε ο Αλμυρός IKTEO ΒΙΣΤΑΚΗ, επικρατώντας των Μοιρών με 3-1 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ.
Η ομάδα του Γαζίου χρειάστηκε να ξεπεράσει την αντίσταση των φιλοξενούμενων, που αγωνίστηκαν με πάθος, αλλά η ποιότητα των παικτών του Δημήτρη Κόκκινου έκανε τη διαφορά, χαρίζοντας τη νίκη που φέρνει τον Αλμυρό στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.
Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Αλμυρό, καθώς μόλις στο 1ο λεπτό ο Σωτήρχος άνοιξε το σκορ, εκμεταλλευόμενος τη σέντρα του Απλαδά. Στο 5’, ο Κελαράκης δοκίμασε ένα σουτ, αλλά ο Κότσι απέκρουσε σταθερά. Στο 20’, οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία, όταν ο Κελαράκης δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, παρά το λάθος του Κότσι, ο οποίος έχασε τη μπάλα από τα χέρια του.
Στο 40’, ο Χαλκιαδάκης είχε επίσης μεγάλη ευκαιρία, όμως το κοντινό του σουτ πέρασε λίγο άουτ. Οι Μοίρες ισοφάρισαν στο 52’, όταν ο Καργάκης κέρδισε πέναλτι και ο Φανουράκης εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1. Ο Αλμυρός απάντησε γρήγορα, δημιουργώντας διπλή μεγάλη ευκαιρία στο 62’, με το σουτ του Σκούφου να σταματάει στο δοκάρι και στην επαναφορά ο τερματοφύλακας των Μοιρών να αποκρούει εντυπωσιακά την προσπάθεια του Κόκκινου.
Τρία λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Σαρρής, δίνοντας εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του (2-1). Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Ρεμιδιανάκης στο 90’, «σφραγίζοντας» τη νίκη του Αλμυρού.