Παπαδόπουλος: «Άδικο αποτέλεσμα για εμάς»

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα με την Ξάνθη, εμφανίστηκε ο προπονητής των Χανίων Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε άδικο το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά δήλωσε: «Το αποτέλεσμα δεν είναι καλό για εμάς, θέλαμε να κερδίσουμε για να είμαστε πιο κοντά βαθμολογικά στον ρεαλιστικό στόχο που έχουμε, τη 2η θέση. Στο πρώτο ημίχρονο τα καταφέραμε πολύ καλά, χάσαμε το μυαλό μας για 15 λεπτά στην έναρξη του δευτέρου ημίχρονου και κλειστήκαμε αδικαιολόγητα πίσω και εκεί δεχθήκαμε το γκολ. Σε γενικές γραμμές είναι ένα άδικο αποτέλεσμα για εμάς. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι ακόμη και στο τέλος. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες, κάνανε μία τεράστια προσπάθεια και γι’ αυτό τους δίνω συγχαρητήρια.

Το θέμα για εμάς είναι ότι μείναμε πίσω βαθμολογικά, όμως όσο υπάρχουν βαθμολογικές ελπίδες θα παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και θα δούμε στο τέλος τι θα έχουμε κάνει. Ηταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, με την έννοια ότι είχαμε αρκετές ελλείψεις, κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Δεν μπορέσαμε με τις ελλείψεις να έχουμε από τον πάγκο επιθετικούς παίκτες να βοηθήσουμε την ομάδα και ίσως έπαιξε και αυτό ρόλο στο να δίναμε πιο πολλή ενέργεια στην επίθεσή μας, με κάποια παιδιά που έλειπαν είτε με τραυματισμούς, είτε με κάρτες. Επαναλαμβάνω, συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια και θα συνεχίσουμε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι να καταφέρουμε κάτι το οποίο στην αρχή φαινόταν πολύ δύσκολο. Ομως έτσι είμαστε σαν ομάδα και θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content