Με 26 παίκτες οι αποστολές των εθνικών ομάδων για το EURO

Με περισσότερους παίκτες θα είναι οι αποστολές των εθνικών ομάδων που θα λάβουν μέρος στο EURO του προσεχούς καλοκαιριού.

Περίπου 45 ημέρες απομένουν για την έναρξη του EURO 2020 και οι ομοσπονδιακοί προπονητές των εθνικών ομάδων που θα λάβουν μέρος στην τελική φάση, βάζουν τις τελευταίες… πινελιές στον σχεδιασμό τους.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, κάθε ένας απ;o αυτούς θα έπρεπε να επιλέξει 23 ποδοσφαιριστές για την αποστολή, όμως η πανδημία του κορvνοϊού θα αλλάξει -κατά πάσα πιθανότητα- αυτήν την συνθήκη.

ADVERTISING

Οπως αποκαλύπτει η γαλλική εφημερίδα «L` Equipe», η επιτροπή διοργανώσεων της UEFA, ενέκρινε την αύξηση των μελών κάθε αποστολής σε 26 παίκτες, σε μία προσπάθεια να διευκολυνθούν οι εθνικοί προπονητές, δεδομένης της κόπωσης που έχουν υποστεί οι ποδοσφαιριστές από την «συμπίεση» του αγωνιστικού προγράμματος και του ενδεχόμενου τραυματισμών.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Πηγή Sdna.gr
Click to Hide Advanced Floating Content