Εμβολιασμός 30-39: Άρχισαν τα πρώτα ενημερωτικά για να κλείσετε ραντεβού

Ο εμβολιασμός κατά του κορονοϊού στην χώρα μας… τρέχει και μάλιστα νωρίτερα από ό, τι είχε ανακοινωθεί.

Ήταν ήδη γνωστό πως η πλατφόρμα για ραντεβού πολιτών ηλικίας 30 έως 39 ετών, αποκλειστικά με το εμβόλιο της Astrazeneca, επρόκειτο να ανοίξει αύριο, Μεγάλη Τρίτη 27.04.2021.

Αυτό επιβεβαιώθηκε και στην σημερινή ενημέρωση για το εμβόλιο, από τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους.

ADVERTISING

Όμως, λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας, ξεκίνησαν να αποστέλλονται ενημερωτικά SMS σε πολίτες της συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στην άυλη συνταγογράφηση, τα οποία ανέφεραν:

«Σας ενημερώνουμε ότι προτεραιοποιηθήκατε για εμβολιασμό. Κλείστε τώρα το ραντεβού σας μέσω του embolio.gov.gr ή μέσω του κοντινότερου ΚΕΠ ή φαρμακείου».

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ήδη οι πρώτοι πολίτες μπήκαν κι έκλεισαν το ραντεβού τους και μάλιστα άμεσα, με ημερομηνία της πρώτης δόσης ακόμα και την Μεγάλη Τετάρτη.

ADVERTISING

Σημειώνεται, όπως αναφέρεται και στο επίσημο site για τα ραντεβού πως «εμβολιάζονται τώρα πολίτες 30-39 ετών εγγεγραμμένοι στην άυλη συνταγογράφηση. Για τους πολίτες 30-39 ετών που δεν είναι εγγεγραμμένοι στην άυλη συνταγογράφηση η πλατφόρμα ανοίγει Τρίτη 27/4 12μμ».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Πηγή https://www.newsit.gr/
Click to Hide Advanced Floating Content