Για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στη Νεάπολη μίλησε στο Grandsport.gr ο προπονητής του Γιούχτα, Μηνάς Πίτσος.
Ο έμπειρος τεχνικός του Γιούχτα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Νεάπολη η οποία όπως ανέφερε ενισχύθηκε σημαντικά, ενώ δήλωσε πως σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος όλες οι ομάδες ξεκινάνε από το ίδιο σκαλοπάτι.
Αναλυτικά δήλωσε: «Το ξέρουμε ειδικά μετά το αποτέλεσμα της πρεμιέρας της Νεάπολης με τον Αλμυρό, ότι έχουμε να κάνουμε με μία ομάδα που ενισχύθηκε καθώς ο κύριος Κουλούρας πήρε αρκετούς αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Όπως όλες οι ομάδες έτσι και εμείς θεωρώ ότι ξεκινάμε από το ίδιο σκαλοπάτι σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος.
Σίγουρα το έδειξαν και τα αποτελέσματα της Κυριακής ότι καμία ομάδα δεν μπορεί να έχει σίγουρος βαθμούς. Είμαι σίγουρος ότι στο πρωτάθλημα θα δούμε αρκετά «φαβορί» να χάνουν βαθμούς από ομάδες που υποτίθεται ότι είναι πιο αδύναμες και θεωρώ ότι σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει καμία αδύναμη ομάδα. Με το παράδειγμα της Κυριακής εμείς θα πρέπει να δούμε πολύ σοβαρά το παιχνίδι».