Με δύο απουσίες στα Χανιά ο Πόρος!

Με δύο απουσίες θα μεταβεί στις Μουρνιές ο Πόρος καθώς νοκ-άουτ τέθηκαν οι τραυματίες Απόστολος Δουλγεράκης και Ηλίας Τριχάκης για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής κόντρα στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Οι «μπλε» μετά την ήττα από τον ΑΟΑΝ στην επανέναρξη της Γ Εθνικής, καλούνται  να βγάλουν χαρακτήρα την Κυριακή (18/04, 16:30) στα Χανιά και να πάρουν τη νίκη στην πολύ δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ που προέρχεται από ήττα από το Γιούχτα.

Μάλιστα αύριο Σάββατο 17 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν τα εβδομαδιαία “rapid test” στο “Lido Soccer” και την Κυριακή το πρωί (18/04, 11:30) η αποστολή θ’ αναχωρήσει με πούλμαν για τα Χανιά.

Το δελτίο τύπου του Πόρου αναφέρει: «Μετά το κακό αποτέλεσμα με τον ΑΟΑΝ οι “μπλε” καλούνται  να βγάλουν χαρακτήρα την Κυριακή (18/04, 16:30) στα Χανιά. Να δείξει αντίδραση ο Πόρος. Οι “μπλε” φιλοξενούνται από την πρωτοπόρο ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ στις Μουρνιές, επιδιώκοντας να κάνουν ένα καινούργιο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, σβήνοντας την ήττα στην επανέναρξη της Γ’ Εθνικής. Άλλωστε όπως είναι γνωστό δεν θα διεξαχθεί δεύτερος γύρος στο πρωτάθλημα, τα παιχνίδια είναι λίγα και δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες απώλειες.

Ο Πόρος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του την Παρασκευή (16/04) με απογευματινή προπόνηση στο “Lido Soccer”. To… μενού είχε “rondo 4v2+2”, “passing game”, επιθετική ανάπτυξη με τελειώματα και τακτική. Το Σάββατο (17/04) οι “μπλε” θα πραγματοποιήσουν τα εβδομαδιαία “rapid test” στο “Lido Soccer” και την Κυριακή το πρωί (18/04, 11:30) η αποστολή θ’ αναχωρήσει με πούλμαν για τα Χανιά. Νοκ – άουτ για την κρίσιμη αναμέτρηση στις Μουρνιές τέθηκαν οι τραυματίες το τελευταίο διάστημα Απόστολος Δουλγεράκης και Ηλίας Τριχάκης».