Ν. Νιόπλιας: «Το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς»

Ως το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς, χαρακτήρισε αυτό που ακολουθεί το Σάββατο (17/4) με αντίπαλο τον Ατόμητο για την 4η αγωνιστική των playouts, ο Νίκος Νιόπλιας μιλώντας στο OFI TV.

Ο έμπειρος τεχνικός, στην τοποθέτηση του, ανέφερε: «δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχουμε έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν θα έπρεπε να βρίσκεται εδώ που βρίσκεται, όπως και η δικιά μας ομάδα. Μπερδεύτηκε όλη τη διάρκεια της σεζόν και μία στιγμή, βρέθηκε και αυτός να παίζει τη χρονιά του.

Είναι ένας αντίπαλος με καλούς παίκτες, αλλά υστερεί πάρα πολύ στην ομαδικότητα. Για εμάς θα το θεωρήσω ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς. Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς, θα παίξουμε γι’ αυτούς τους βαθμούς. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι όλοι και αυτό που θα το λέω πάντα, κάποια στιγμή πρέπει να βρούμε το κουμπί που λένε, αυτό που είχαμε πάντα, από την ιστορία της ομάδας μας, την έδρα μας. Νομίζω ότι πρέπει να την εκμεταλλευόμαστε σε κάθε παιχνίδι, μπορούμε να το κάνουμε, το αποδείξαμε και με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μπορούμε με οποιονδήποτε τρόπο να το κάνουμε, αρκεί από το πρώτο λεπτό που θα σφυρίξει ο διαιτητής μέχρι και το τελευταίο να είμαστε ενεργοί. Να μην έχουμε αυτή τη παθητικότητα που δείξαμε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και θα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι κάθε παιχνίδι που περνά, δεν ξανά ‘ρχεται».