Με δύο απουσίες αλλά και δύο σημαντικές επιστροφές ο Άρης Σούδας!

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Άρη Σούδας για το Κυριακάτικο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής κόντρα στην Αναγέννηση Ιεράπετρας!

Η ομάδα του Γιώργου Τζατζιμάκη πήρε σπουδαίο εκτός έδρας βαθμό στην επανέναρξη του πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΟΑ και ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0.

Πλέον στις τάξεις της ομάδας της Σούδας με πολύ καλή ψυχολογία μετά το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΟΑ αλλά και δύο σημαντικές επιστροφές προετοιμάζονται για το εντός έδρας ματς με την Αναγέννηση. Συγκεκριμένα ο τεχνικός του Άρη είδε τους Κολομπάκη και Παπαδάκη να επιστρέφουν και πάλι στην αγωνιστική δράση και να είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι, ενώ αμφίβολοι είναι οι Ντακάκη και Σκοπελίτης οι οποίοι αντιμετωπίζουν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών.

ADVERTISING

Τέλος εκτός θα βρίσκονται ο Λιονάκης ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, αλλά και ο Μιχαλόπουλος ο οποίος βρίσκεται σε υποχρεωτική καραντίνα καθώς είχε έρθει σε επαφή με θετικό κρούσμα. Ο ίδιος ωστόσο δεν προσβλήθηκε από τον ιό και είναι απόλυτα υγιής.