Τρομερή στιγμή: Η βιντεοκλήση του Γιαννάκη με τον Μπράντον: «Θα επιστρέψω σύντομα στην Τούμπα» (pic)

Η συμπάθεια του μικρού Γιαννάκη στον Μπράντον Τόμας είναι γνωστή με τους δυο τους να συνομιλούν μέσω βιντεοκλήσης με τον Ισπανό φορ του ΠΑΟΚ να του δίνει ξεχωριστή δύναμη με την κίνησή του.

Ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παπαστεφανάκης, παραμένει στις ΗΠΑ εκεί όπου έπειτα από την χειρουργική επέμβαση που υπεβλήθη ακολουθεί το στάδιο της αποθεραπείας του προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με μοναδικό στόχο να περπατήσει ξανά και να μπει περπατώντας μέσα στην Τούμπα.

Η σχέση του Μπράντον Τόμας με τον Γιαννάκη παραμένει ξεχωριστή και ιδιαίτερη με τους δυο τους να συνομιλούν μέσω διαδικτύου με τον μικρό φίλο του Δικεφάλου να στέλνει το δικό του μήνυμα στον Ισπανό στράικερ λέγοντάς του: «Πολλά ευχαριστώ Μπράντον για τη δύναμη που μου δίνεις για να συνεχίσω την προσπάθειά μου. Θα τα πούμε σύντομα από κοντά στη Θεσσαλονίκη όταν με το καλό επιστρέψω».

Η σχετική φωτογραφία:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Ρενάτο Γκίνη και Ηλίας Κουτσουπιάς οι μεγάλοι νικητές του 2ου Foot Tennis στο Ατσαλένιο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά Foot Tennis...

Δ. Σωτηρίου: «Έρχομαι για τον Μάριο Σηφάκη και είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστούμε» (vid)

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Χερσονήσου προχώρησε...