Οι εκλεκτοί του Ν. Παπαδόπουλου για την Παναχαϊκή

Τα Χανιά θα αντιμετωπίσουν την Παναχαϊκή στην Πάτρα, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League 2, με τις συνθέσεις των δύο ομάδων να γίνονται γνωστές.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, θα παραταχτεί χωρίς τον τραυματία Φοντέ Καμαρά, ενώ φανέλα βασικού πήρε και ο Κάσσος αλλά και ο Πλέγας ο οποίος επέστρεψε από την τιμωρία του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναχαϊκή (Χρήστος Καραπίτσος): Κολοβούρης, Πάνος, Πλιάτσικας, Λαρέα, Σταμόπουλος, Μπρους, Ανάκογλου, Αραβίδης, Μπάτροβιτς, Κουσκουνάς, Μασούρας.

Στον πάγκο οι Σούλης, Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης, Μπελεζάκης, Μουστακόπουλος, Αργυρόπουλος, Κόκας, Γιούσης, Τσερούτι.

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Νίκολιτς, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Σωτηράκος, Παναγιωτούδης, Πλέγας, Κάρλος, Κάσσος, Βασιλόγιαννης, Διαμαντόπουλος.

Στον πάγκο οι Λαμπίρης, Ζιούλης, Ουνγιαλίδης, Σουντουρά, Τριανταφυλλάκος, Γκίνο, Μασένα, Δημητριάδης, Μπραμπίγια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συναντήθηκε με τον Σταύρο Αρναουτάκη ο Ηλ. Κουτσουπιάς

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Ηλίας Κουτσούπιας, που αγωνίζεται στην ιταλική...

Έντονο το ενδιαφέρον για τον Κώστα Βρεττό

Δέκτης έντονου ενδιαφέροντος έχει γίνει ο Κώστας Βρεττός. Ο έμπειρος...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Οι υποψήφιοι στις εκλογές του Ηροδότου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις σημερινές εκλογές...