Μεταφέρθηκε για το καλοκαίρι το τουρνουά για την στήριξη στον Α. Αλεξάκη

Η Τριτωνία σε συνεργασία με τον ΣΑΕΠΗ, διοργάνωσαν ένα τουρνουά παλαίμαχων ποδοσφαιριστών προκειμένου να στηρίξουν οικονομικά τον Αλέξανδρο Αλεξάκη, όμως λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών ελέω κορωνοϊού, το τουρνουά μεταφέρθηκε για τον Αύγουστο.

Ο Αλέξανδρος Αλεξάκης, γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Γιώργου, αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια αρκετά προβλήματα υγείας, με την Τριτωνία αλλά και αρκετές ομάδες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου να είναι δίπλα του. Το τουρνουά ήταν να πραγματοποιηθεί αυτό το μήνα, όμως λόγω κορωνοϊού, μεταφέρθηκε για τις 21 Αυγούστου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Τριτωνίας: «Όπως είχαμε ενημερώσει με παλαιότερη ανακοίνωση μας, θα πραγματοποιούσαμε αυτήν την περίοδο, σε συνεργασία με τον Σ.Α.Ε.Π.Η., ένα τουρνουά παλαιμάχων ποδοσφαίρου και τα έσοδα θα διατίθονταν στην οικογένεια του Αλέξανδρου ΑΛΕΞΑΚΗ γιο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή ΑΛΕΞΑΚΗ Γιώργου, όπως και η κλήρωση για την λαχειοφόρο αγορά μιας τηλεόρασης και ενός πίνακα ζωγραφικής.

Επειδή όμως, όπως όλοι καταλαβαίνουμε, λόγω της πανδημίας αυτό είναι αδύνατο να πραγματοποιηθεί αυτήν την περίοδο, για αυτό το αναβάλουμε και θα πραγματοποιηθεί (αν όλα είναι καλά τότε) το Σάββατο 21/8/2021 καθως επίσης και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 17/8/2021 όπου ο νικητής θα είναι αυτός που θα έχει τον λαχνό με τα 4 τελευταία νούμερα της κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου.
Ευχαριστούμε τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου κ. Νίκο Συριγωνάκη για την στήριξη και την πολύτιμη βοήθεια του.
Το ΔΣ ΤΡΙΤΩΝΙΑΣ ΑΣΤΡΙΤΣΙΟΥ».
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.