Ο Ο.Λ.Η. δίπλα στις προσπάθειες του Save Your Hood Ηρακλείου!

Μία πολύ σημαντική κίνηση έγινε σήμερα καθώς ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου, μέσω της συνεργάτιδάς του κ. Ελένης Τσαντηράκη, κάλεσε ομάδα εθελοντών της Save your hood Ηρακλείου, όπου και είχε ως αποτέλεσμα την συνεργασία των δύο και τη στήριξη του με πράγματα πρώτης ανάγκης.

Στο γραφείο της κ. Τσαντηράκη από πλευράς του Save your hood βρέθηκε ο Τίμος Λουτριώτης και η εθελόντρια Κουσσάρη Ευγενία, ενώ ο πρώτος με ανάρτησή του στο Facebook ευχαρίστησε τον Ο.Λ.Η. για την συνεργασία ενώ παράλληλα ευχήθηκε να βρεθούν και άλλοι φορείς δίπλα τους ώστε

Μάλιστα ο Τίμος Λουτριώτης ευχαρίστησε και τον υποπλοίαρχο του λιμενικού σώματος Κ.Τσαγκαρακη,ο οποίος τους συνόδευσε στο ραντεβού με τον Ο.Λ.Η. και τους μετέφερε την αμέριστη στήριξη του λιμενάρχη Ηρακλείου Κ.Ακη Δουβή,ενός ανθρώπου που είναι ιδιαίτερα  ευαισθητοποιημένος με θέματα που αφορούν την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.