Γ. Ταουσιάνης: «Το αποτέλεσμα δεν μας αφήνει ικανοποιημένους»

Μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στον Διαγόρα (1-1) ο προπονητής του Εργοτέλη, Γιάννης Ταουσιάνης παραχώρησε σε δηλώσεις στα κανάλια της ΕΡΤ όπου σχολίασε τα όσα έγιναν στο σημερινό παιχνίδι.

Συγκεκριμένα εξέφρασε την απογοήτευσή του για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, ενώ δήλωσε πως οι ομάδες έβγαλαν κόπωση, ενώ εξήγησε πως η ομάδα του θα πρέπει να δουλέψει από αύριο ούτως ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη στα τρία τελευταία παιχνίδια για να βρεθεί στα Play Off.

Αναλυτικά ανέφερε: «Το σημερινό αποτέλεσμα δεν μας αφήνει ικανοποιημένους επειδή πιστεύω ότι είχαμε περισσότερα καλά διαστήματα απ’ τον αντίπαλο ή ενδεχομένως περισσότερες στιγμές και προϋποθέσεις ειδικά στο πρώτο ημίχρονο αλλά και απ’ το γεγονός ότι δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε την υπεραριθμία στα τελευταία λεπτά.

Από εκεί και πέρα παρακολουθήσαμε δύο καλές αλλά πιεσμένες ομάδες οι οποίες κατά τη δική μου άποψη έβγαλαν και μια κόπωση, όμως πάλεψαν μέσα στο γήπεδο και μοιράστηκαν από ένα βαθμό. Συνεχίζουμε την προσπάθεια αρχής γενομένης από αύριο καθώς το επόμενο παιχνίδι είναι πολύ σύντομα αλλά και γενικότερα να δουλέψουμε για τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές ώστε να είμαστε μέσα στο γκρουπ των έξι πρώτων ομάδων».