Ο Ν. Παπαδόπουλος συμπλήρωσε 280 παιχνίδια στο πρωτάθλημα ως προπονητής

Με τον καλύτερο τρόπο έφτασε τα 280 παιχνίδια πρωταθλήματος ως προπονητής στην καριέρα του ο Νίκος Παπαδόπουλος, αφού τα Χανιά “σκαρφάλωσαν” στην 4η θέση με τη νίκη επί του ΟΦΙ.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει φάει με το… κουτάλι τα γήπεδα στην πλούσια προπονητική του καριέρα τόσο στις πρώτες δύο κατηγορίες στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο, ενώ έχει “κοουτσάρει” και τον Θερμαϊκό Θέρμης στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Η πορεία του πρώην προπονητή του ΟΦΗ και νυν των Χανίων, είναι απόλυτα πετυχημένη, αφού έχει καταφέρει να πανηγυρίσει 124 νίκες ως προπονητής, 77 ισοπαλίες και μόλις 79 ήττες.

Μάλιστα ο Παπαδόπουλος είναι ο μεταμορφωτής της εικόνας των Χανίων αφού ανέλαβε την ομάδα εκτός εξάδας και πλέον βρίσκεται κοντά ακόμα και στην άνοδο.

Πάντως συνολικά σε πρωτάθλημα και κύπελλο ο έμπειρος τεχνικός έχει καθίσει στον πάγκο να κοουτσάρει σε 319 παιχνίδια.

Τις περισσότερες νίκες σε μία σεζόν, τις έχει πετύχει την σεζόν 2014-15, με 27 νίκες σε 45 παιχνίδια, με την ομάδα του Ηρακλή στη 2η σεζόν του ως προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ενώ η 2η καλύτερη επίδοση του είναι η σεζόν 2017-18 με 26 νίκες, με τον ΟΦΗ, ενώ και τις δύο αυτές χρονιές, οι ομάδες του Νίκου Παπαδόπουλου πανηγύρισαν την άνοδο απο την Β’ στην Α’ Εθνική.