Ξεκίνησαν οι προσπάθειες για την ανακατασκευή του γηπέδου του Ηρακλή Νιπιδιτού

Οι άνθρωποι του Ηρακλή Νιπιδιτού, έχουν ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα μία προσπάθεια, σε συνεργασία με το Δήμο Μινώα Πεδιάδος, για την ανακατασκευή του Δημοτικού γηπέδου Ρουσοχωρίων, το οποίο είναι ανενεργό τα τελευταία χρόνια και έχει υποστεί μεγάλες φθορές.

Το γήπεδο Ρουσοχωρίων μέρα με την μέρα… καταστρέφεται όλο και περισσότερο. Τόσο ο αγωνιστικός χώρος όσο και τα αποδυτήρια έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές, ενώ η κατασκευή του αερολιμένα, πολύ κοντά στο γήπεδο, έχει δημιουργήσει ακόμη περισσότερες καταστροφές, με την είσοδο να είναι πλέον κλειστή.

Ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος, κ. Μανώλης Φραγκάκης, επισκέφτηκε ο ίδιος το γήπεδο και στη συνέχεια είχε μία πρώτη συζήτηση με τον πρόεδρο του Ηρακλή Νιπιδιτού, Νίκο Μελισσουργάκη, με το κλίμα να είναι αρκετά θετικό για την ανακατασκευή του γηπέδου. Στη συνέχεια άνθρωποι από τον Δήμο έκαναν αυτοψία των καταστροφών του γηπέδου και στη συνέχεια θα γίνει μία μελέτη από τεχνικό για την κατασκευή και το κόστος των εργασιών.

ADVERTISING

Στόχος της ομάδας είναι να επιστρέψει στη φυσική της έδρα, καθώς τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται κυρίως στο γήπεδο της Μυρτιάς, με τους ανθρώπους του σωματείου να είναι έτοιμοι να κινήσουν όλες τις διαδικασίες ώστε να πραγματοποιηθεί η ανακατασκευή του γηπέδου Ρουσοχωρίων και να επιστρέψει στην παλιά του ομορφιά.

Παρακολουθείστε φωτογραφίες από τις ζημιές που έχει υποστεί το γήπεδο Ρουσοχωρίων:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ