Βγήκαν μπροστά στα δύσκολα Μεγιάδο – Σακόρ!

Ο ΟΦΗ πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη το Σάββατο στο “Γεντί Κουλέ” κόντρα στον ΠΑΣ με 2-1 και πήρε βαθιά βαθμολογική… ανάσα έχοντας ως “μπροστάρηδες” τους Μεγιάδο, Σακόρ!

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια μετά από δύο και βάλε μήνες κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης, πραγματοποιώντας ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς, βγάζοντας ένταση, πάθος και σωστή επιθετική αλλά και αμυντική συμπεριφορά.

Στην προσπάθεια αυτή “στυλοβάτες”  ήταν οι Μεγιάδο, Σακόρ, οι οποίοι “κατάπιαν” το γήπεδο και βρισκόταν παντού. Ο Αργεντίνος… έκοβε και ο Νορβηγός… έραβε ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δίνοντας ώθηση και στους υπόλοιπους συμπαίκτες τους για να βγει μπροστά ο ΟΦΗ και να κάνει την ανατροπή.

Σακόρ και Μεγιάδο χρειαζόταν όσο κανείς άλλος στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ και έδειξαν ότι μπορούν να σηκώσουν το… βάρος της ευθύνης στην ομάδα και να οδηγήσουν τον ΟΦΗ στην παραμονή στην κατηγορία. Οι απουσίες είναι πολλές και πλέον κανείς δεν περισσεύει για τον Νίκο Νιόπλια, ο οποίος βλέπει τους ποδοσφαιριστές του να παίζουν με πάθος μετά από αρκετό χρονικό διάστημα και αυτό του δίνει δύναμη για την συνέχεια της χρονιάς μιας και ακόμα το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο.