ΣΑΕΠΗ και ΕΓΟΗ διέθεσαν τρόφιμα σε άπορα παιδιά στη μνήμη του Δ. Γεωργαλή

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησαν ΣΑΕΠΗ και ΕΓΟΗ, καθώς συλλέξαν τρόφιμα για άπορα παιδιά του Ηρακλείου, στη μνήμη του ποδοσφαιριστή του ΕΓΟΗ, Δημήτρη Γεωργαλή, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Το σωματείο του ΕΓΟΗ, με ανακοίνωση του είχε κάνει γνωστό πως αντί να καταθέσει στεφάνι, στη μνήμη του Δημήτρη Γεωργαλή, θα μαζέψει τρόφιμα, σε συνεργασία με τον ΣΑΕΠΗ, για να τα παραδώσει σε άπορα παιδιά της πόλης, κάτι που έγινε πράξη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΑΕΠΗ: «Εμείς συνεχίζουμε καθημερνά. Την 137η συνεχή διανομή και προχωρούμε μέχρι να μπορούμε !! Όσο υπάρχουν άνθρωποι που μας βοηθούν. Ευχαριστούμε !!!Το σωματείο ΕΓΟΗ με την συνεργασία και την βοήθεια του Σ.Α.Ε.Π.Η. στην μνήμη του ποδοσφαιριστή, Δημήτριο Γεωργαλή διέθεσε τρόφιμα σε άπορα παιδιά του Ηρακλείου αντί στεφάνου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χρήστου: «Δώσαμε τα χέρια, αλλά δεν τηρήθηκε η συμφωνία»

Τη δική του θέση σχετικά με το «ναυάγιο» της...

Επιβεβαιώνει η Χερσόνησος: Προφορική συμφωνία με Δημήτρη Σωτηρίου!

Τη μεγαλύτερη ίσως μεταγραφή των τελευταίων ετών στα τοπικά...

Πάει για το κόλπο-γκρόσο με Σωτηρίου η Χερσόνησος!

Μεταγραφική «βόμβα» στα σκαριά φαίνεται να έχει η Χερσόνησος,...

«Δείχνει» παραμονή Μαρινάκη ο ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ αποχαιρέτησε έξι ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια...