Α. Σαρδινέρο: «Ήμασταν καλοί και το αξίζαμε»

Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, Άντριαν Σαρδινέρο, μίλησε στην κάμερα της nova, για την πολύ σημαντική νίκη των Κρητικών, μετά από περίπου τρεις μήνες, αλλά και για το πανέμορφο γκολ που πέτυχε.

Ο Ισπανός επιθετικός, τόνισε στις δηλώσεις του πως ήταν πολύ σημαντικοί οι βαθμοί, τους χρειαζόντουσαν πραγματικά, ενώ πιστεύει πως ήταν καλοί και άξιζαν τη νίκη, όμως πρέπει να συνεχίσουν έτσι. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο πανέμορφο τέρμα που πέτυχε, λέγοντας πως είδε την ευκαιρία με τον τερματοφύλακα πιο μπροστά, το δοκίμασε και είναι χαρούμενος που κατέληξε στα δίχτυα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για την πολύ σημαντική νίκη του ΟΦΗ: «Ήταν πολύ σημαντικοί βαθμοί, ήταν ένα παιχνίδι που πραγματικά χρειαζόμασταν τους τρεις βαθμούς, πιστεύω από τη μεριά μου πως ήμασταν καλοί και το αξίζαμε και απλά θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι γιατί δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα».

Για το όμορφο γκολ που σημείωσε: «Με το ποδόσφαιρο χρειάζεται μόνο τύχη, είδα την ευκαιρία με τον τερματοφύλακα που ήταν πιο μπροστά και το εκτέλεσα και είμαι χαρούμενος που η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα».