Ν. Παπαδόπουλος: «Πολύ σημαντική νίκη, βγάλαμε πάθος»

Στο πάθος που έβγαλε η ομάδα του στάθηκε ο προπονητής των Χανίων, Νίκος Παπαδόπουλος μετά τη νέα μεγάλη νίκη της ομάδας επί του Διαγόρα με 1-0 για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Για το γεγονός ότι τα Χανιά με αυτή τη νίκη ανέβηκαν και βαθμολογικά ο Νίκος Παπαδόπουλος ανέφερε: «Μόνο και μόνο αυτό (η άνοδος στην 4η θέση) είναι πολύ σημαντικό. Πλέον δεν κοιτάμε από κάτω αν φτάσουμε, κοιτάμε όσο μπορούμε πιο πάνω και γι’ αυτό είναι πάρα πολύ σημαντική η νίκη. Ήρθε μέσα από πολύ πάθος και πολλή δουλειά μέσα στο γήπεδο και αυτό που είπα στους συνεργάτες μου είναι ότι αυτή η ομάδα για πρώτη φορά κέρδισε ένα ματς και πρέπει να κρατήσει – πέρα από τους τρεις βαθμούς – το πάθος που έβγαλε, όχι μόνο μέσα στο γήπεδο αλλά γενικά όλο το σταφ, όλο το γήπεδο είχε πάθος για τη νίκη. Αυτά τα δύο είναι πάρα πολύ σημαντικά και αυτά πρέπει να κρατήσουμε».

Για το 7ο σερί ματς που δε δέχονται γκολ τα Χανιά και τον δρόμο προς τ’ αντίπαλα δίχτυα που αρχίζουν να βρίσκουν έστω και δύσκολα: «Σημαντικό το μηδέν στην άμυνα, δίνει βαθμούς. Αυτό έχουμε καταφέρει τις τελευταίες αγωνιστικές και νομίζω ότι αυτό μας έχει φέρει στη θέση που είμαστε τώρα, σε σχέση με τη θέση που ήμασταν πιο πριν.

Τα δύσκολα και ο σκληρός αγώνας τώρα αρχίζει για εμάς, γιατί πλέον μας κυνηγάνε και πρέπει να κυνηγάμε και τις πιο πάνω θέσεις. Τώρα πρέπει να δείξουμε καρδιά, πάθος, ψυχή και όλοι μας πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται γιατί το αξίζει».

Για το αν είναι κέρδος η εικόνα της ομάδας εν όψει και των δύσκολων αγώνων για τα πλέι οφ: «Το πρωτάθλημα έχει δείξει ότι όλες οι ομάδες είναι καλές και ο Διαγόρας είναι καλή ομάδα, γιατί άξια βρισκόταν εκεί ψηλά που ήταν μέχρι και σήμερα, άσχετα αν έχει υποχωρήσει λίγο στη βαθμολογία και έχει τις συνεχόμενες ήττες.

Βλέπουμε σε όλα τα ματς ομάδες που είναι χαμηλά στη βαθμολογία, όπως έγινε και σήμερα, να παίρνουν βαθμούς. Οπότε εμείς πρέπει να έχουμε τη συγκέντρωσή μας, την προσοχή μας. Ακολουθούν ματς Τετάρτη – Κυριακή, που καταλαβαίνετε ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Ακολουθούν παιχνίδια που πρέπει να επιλέξουμε πού θα εκτίσουν τις ποινές τους κάποιοι παίκτες που συμπλήρωσαν κάρτες. Πρέπει να διαχειριστούμε τους παίκτες και το ρόστερ, το οποίο είναι πάρα πολύ μεγάλο, οπότε αυτό θα είναι ένα πλεονέκτημα. Σήμερα πριν από το παιχνίδι δεν ήταν δύσκολο να επιλέξω την ενδεκάδα. Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν να αφήσω εκτός αποστολής αρχικά παίκτες που θα μπορούσαν να είναι βασικοί και στη συνέχεια άλλους δύο παίκτες από την 22άδα.

Οπότε αυτό νομίζω θα μας δώσει τη διάρκεια και στα πλέι οφ και αυτό πρέπει να το καταλάβουν και οι παίκτες πέρα από τη στεναχώρια τους που μένουν εκτός, ότι θα έρθουν και αυτοί να βοηθήσουν την ομάδα, που είναι πάρα πολύ σημαντικό για να πετύχουμε τον στόχο μας στο τέλος».