Επίσημα στον ΠΟΑ ο Κ. Καλαϊτζάκης!

Παίκτης του ΠΟΑ είναι με κάθε επισημότητα ο Κώστας Καλαϊτζάκης, με τους “πράσινους” να ανακοινώνουν την απόκτηση του.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει οι δύο πλευρές βρισκόταν κοντά σε συμφωνία κάτι που οριστικοποιήθηκε με την εμφάνιση του νεαρού ποδοσφαιριστή στην σημερινή προπόνηση του ΠΟΑ.

Έτσι το βράδυ της Τετάρτης οι “πράσινοι” ανακοίνωσαν την απόκτηση του, βάζοντας έτσι στο… οπλοστάσιο τους μια ακόμα σημαντική μονάδα.

Η ανακοίνωση του ΠΟΑ, αναφέρει: “Το Δ.Σ. του Π.Ο.Α είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Καλαϊτζάκη.

Ο Κωνσταντίνος είναι γεννημένος στις 11 Μαΐου 2001 και αποτελεί ένα σημαντικό “εργαλείο” στα χέρια κάθε προπονητή, καθώς αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής αλλά και στο δεξί άκρο της άμυνας.

Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής του Ο.Φ.Η, έχει σημαντικές διακρίσεις με την Κ-19 της Κρητικής ομάδας ως αρχηγός αλλά και με την Μικτή Ηρακλείου, κάτι που εξαργύρωσε το Σεπτέμβριο του 2018 όταν υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ο.Φ.Η, μετρώντας και 2 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος.

Τελευταίος ποδοσφαιρικός του σταθμός ήταν η Τρίγλια στην Football League, πριν αποκτηθεί από την ομάδα μας.
Κωνσταντίνε καλώς όρισες στην οικογένεια του Π.Ο.Α! Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την πράσινη φανέλα”.