Θέλει να δημιουργήσει χώρο άθλησης για τους νέους η Θέρισσος

Οι άνθρωποι της Θερίσσου επισκέφτηκαν χθες (30/03) τον προϊστάμενο της δημοτικής περιουσίας του δήμου Ηρακλείου, Μανώλη Βασιλάκη, με σκοπό να του μεταφέρουν το αίτημα της ομάδας, για την παραχώρηση οικοπέδου και την δημιουργία χώρου άθλησης για τους νέους της περιοχής της Θερίσσου.

Οι άνθρωποι του σωματείου κατέθεσαν τεκμηριωμένες προτάσεις και πλέον μελετούν τις επόμενες κινήσεις για τον χώρο άθλησης που θέλουν να δημιουργήσουν. Παράλληλα κάλεσαν τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και την δημοτική αρχή της πόλης, να βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θερίσσου: «Επισκεφθήκαμε σήμερα τον προϊστάμενο της δημοτικής περιουσίας του δήμου Ηρακλείου κ. Μανόλη Βασιλάκη με σκοπό να του μεταφέρουμε το δίκαιο αίτημα μάς για την παραχώρηση οικοπέδου και την δημιουργία χώρου άθλησης της νεολαίας του προαστίου μας!

Καταθέσαμε τεκμηριωμένες προτάσεις και υποδείξαμε τον χώρο ο οποίος βρίσκεται στην περιοχή της Θερισσου και μελετούμε τις επόμενες κινήσεις μας για την εξεύρεση λύσης στο μεγάλο αυτό πρόβλημα που στερεί από τα παιδιά της γειτονιάς μας την δυνατότητα άθλησης και ψυχαγωγίας!

Καλούμε τον υφυπουργό αθλητισμού κύριο Λευτέρη Αυγενάκη και την δημοτική αρχή της πόλης μας να σκύψουν πάνω από τα πραγματικά προβλήματα των ερασιτεχνικών σωματείων και ειδικότερα των αστέγων, πράττοντας τα αυτονόητα που γίνονται σε κάθε προηγμένο Ευρωπαϊκό κράτος, βοηθώντας την νεολαία και την κοινωνία!

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον άνθρωπο Μανoλη Βασιλάκη, που χρόνια τώρα προσφέρει και κοσμεί με τις γνώσεις και το ήθος του τον δήμο μας και που όχι μόνο άκουσε τα προβλήματα που του θέσαμε αλλά τα κατέγραψε και πήραμε την δέσμευση του ότι θα τα εξετάσει και ευελπιστώντας κι ίδιος να υπάρξει μια θετική εξέλιξη!».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.