Προωθήθηκε στη μεγάλη ομάδα του Πόρου ο Θ. Συμεωνίδης!

Προώθηση στη μεγάλη ομάδα από την ακαδημία για τον νεαρό Θάνο Συμεωνίδη, ο οποίος αποτελεί τον πρώτο ποδοσφαιριστή του Πόρου που κάνει το βήμα παραπάνω και από τα τμήματα υποδομής κάνει το δρομολόγιο για τη μεγάλη ομάδα.

Μάλιστα ο 15 χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Lido Soccer και υπό τις οδηγίες του Βασίλη Κρασανάκη συμμετείχε στην προπόνηση των «μπλε».

Το δελτίο τύπου του Πόρου αναφέρει: « Ιστορική στιγμή για όλο το οικοδόμημα των “μπλε” η προώθηση του 15χρονου (γεννηθείς στις 24/06/2005) δεξιοπόδαρου αμυντικού μετά από τρία χρόνια παρουσίας στα τμήματα υποδομής του σωματείου. Μεγάλη χαρά και περηφάνεια για την οικογένειά του Πόρου: Από την Ακαδημία στην πρώτη ομάδα ο Θάνος Συμεωνίδης! Πρόκειται για το πρώτο παιδί που παίρνει… μεταγραφή από την Ακαδημία στη μεγάλη ομάδα του Πόρου! Τα συναισθήματα δεν περιγράφονται για όλους!

Η Ακαδημία αρχίζει να παράγει και να… βγάζει καρπούς! Υπό την εποπτεία και καθοδήγηση του Ζαχαρία Πανταλού που ασχολείται αρκετές ώρες της ημέρας με αυτήν και δίνει… όλο του το είναι και τον εαυτό! Ακαδημία στην οποία δίνει μεγάλο βάρος η διοίκηση, καλύπτοντας όλα τα έξοδα λειτουργίας της και δίνοντας τη δυνατότητα στα πιτσιρίκια του προαστίου και όχι μόνο ν’ αθλούνται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ μακριά από κακοτοπιές και κινδύνους της εκάστοτε εποχής.

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ

Η πρώτη προπόνηση του Θάνου Συμεωνίδη με τη μεγάλη ομάδα την Τρίτη το απόγευμα (30/03) στο “Lido Soccer”, υπό τις οδηγίες του Βασίλη Κρασανάκη, αποτελεί δικαίωση για όλους στον Πόρο. Για όλους που πίστεψαν, στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν το εγχείρημα.

“ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΕΛΕΙΑ, ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ”

Η χαρά του ταλαντούχου αμυντικού που από στόπερ θα δοκιμάσει και ως δεξιός μπακ μετά την προτροπή του Βασίλη Κρασανάκη είναι απερίγραπτη! “Αισθάνομαι τέλεια. Θα είναι δύσκολα αλλά και μια πρόκληση για μένα να παίζω με μεγαλύτερους και να βρίσκομαι στην πρώτη ομάδα του Πόρου”, ήταν τα πρώτα λόγια του πιτσιρικά στη σελίδα της ομάδας στο Facebook. Καλή τύχη Θάνο, όλο το μέλλον είναι μπροστά σου!».