Λ. Τριανταφυλλίδης: «Ο Αλμυρός είναι ένα σωματείο που οι περισσότεροι θα ήθελαν να αγωνιστούν»

Ο Λεωνίδας Τριανταφυλλίδης, μίλησε στο Grandsport.gr για τη μεταγραφή του στον Αλμυρό, αλλά και τους λόγους που επίλεξε να αγωνιστεί στην ομάδα του Μαλεβιζίου.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής ανέφερε στις δηλώσεις του πως ο Αλμυρός είναι ένα σωματείο όπου οι περισσότεροι θα ήθελαν να αγωνιστούν καθώς εκπέμπει υγεία, ενώ στη συνέχεια, τόνισε πως ο λόγος που επίλεξε να συνεχίσει την καριέρα εκεί, είναι το ενδιαφέρον που έδειξαν για εκείνον.

Παράλληλα, στάθηκε και στο αγωνιστικό κομμάτι, τονίζοντας πως θα είναι δύσκολη η αρχή, μετά τους τόσους μήνες αγωνιστικής απραγίας, αλλά ελπίζει να είναι όλοι έτοιμοι.

ADVERTISING

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τους λόγους που επίλεξε να αγωνιστεί στον Αλμυρό: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην οικογένεια του Αλμυρού όπου εκπέμπει υγεία και είναι ένα σωματείο που οι περισσότεροι θα ήθελαν να αγωνιστούν . Ο λόγος που επέλεξε την ομάδα του αλμυρού είναι ότι μου έδειξαν τον ενδιαφέρον τους και ότι δουλεύουν σε επαγγελματικά πρότυπα».

Για τους στόχους του και την πολύμηνη αγωνιστική απραξία: «Ο στόχος μου είναι να βελτιωθώ και να αναδειχθώ μέσα από την καθημερινή δουλειά και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται τόσο ατομικά όσο και ομαδικά. Θα είναι μια δύσκολη αρχή λόγω της απραγίας ελπίζω να είμαστε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε αυτό που έχουμε θέσει σαν ομάδα».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content