Τρεις ακόμα ανανεώσεις για την γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ

Τρεις ακόμα σημαντικές ανανεώσεις ολοκλήρωσε η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ. 

Συγκεκριμένα με την φανέλα του ΟΦΗ θα αγωνίζονται για έναν ακόμη χρόνο η Ροδάνθη Αεράκη, Αγγελική Κουκουλάκη και Αντωνία Μπριάνα, με τα κορίτσια να απαντάνε θετικά στην πρόταση της διοίκησης.

Τα τρία κορίτσια είναι από τα βασικά μέλη του ΟΦΗ στην περυσινή σεζόν και άπαντες στην ομάδα θέλησαν να τις κρατήσουν για να συνεχίσουν να προσφέρουν στην προσπάθεια που θα κάνει ο σύλλογος τη νέα χρονιά.

Η ανακοίνωση για την Αεράκη: «Δε θα μπορούσε να μην φορέσει και φέτος τα “Ασπρόμαυρα” η Ροδάνθη Αεράκη! Είναι παρούσα εδώ για χρόνια, με θητεία που αντικρίζει αναγνώριση και κλήσεις από την Εθνική Νεανίδων.

Έχει χαρακτήρα για να θαυμάζουμε και αποφασιστικότητα για νίκη! Αποδεδειγμένα στην ανοδική πορεία της ομάδας μας ήταν ΕΚΕΙ, όπως σίγουρα θα είναι και φέτος.

Ευχόμαστε υγεία και να είσαι πάντα μακριά από τραυματισμούς. Όπως όλα μας τα παιδιά, σε θαυμάζουμε και σε καμαρώνουμε εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά να έχουμε»!

Η ανακοίνωση για την Κουκουλάκη:«Με χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με την διεθνή Αγγελική Κουκουλάκη.

Με παραστάσεις ουσίας στην Εθνική Ομάδα Νεανίδων και σε σταθερή ανοδική τροχιά στην ομάδα μας, η Αγγελική είναι αναπόσπαστο κομμάτι του ΟΦΗ. Ευχές για υγεία και μακριά από τραυματισμούς Αγγελική, να κυνηγάς τους υψηλούς στόχους σου εντός και εκτός γηπέδων. Εμείς θα είμαστε δίπλα σου και υπερήφανοι»!

Η ανακοίνωση για την Μπριάνα: «Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με την διεθνή επιθετικό Αντωνία Μπριάνα για ακόμα μια χρονιά.

Η Αντωνία έχει εντυπωσιάσει στις παραστάσεις της με την εθνική ομάδα νεανίδων μας και αποτελεί ένα παιδί με αξίες και πείσμα για νίκη. Με κύρια χαρακτηριστικά της την ταχύτητα και την εξυπνάδα της μας κάνουν υπερήφανους που την έχουμε στην ομάδα μας.

Είναι μεγάλη χαρά να βρίσκεσαι μαζί μας και σου ευχόμαστε υγεία και μακριά από τραυματισμούς»!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Ρενάτο Γκίνη και Ηλίας Κουτσουπιάς οι μεγάλοι νικητές του 2ου Foot Tennis στο Ατσαλένιο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά Foot Tennis...

Οι υποψήφιοι στις εκλογές του Ηροδότου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις σημερινές εκλογές...