Τηλεδιάσκεψη Δ.Σ. την Τετάρτη (31/03) στη Super League

Τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Μαρτίου στη Super League, με κεντρικό θέμα εκλογή εκπροσώπων του Συνεταιρισμού στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ μετά τις εκλογές.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Super League: «Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη, 31/3/2021 στις 16:30 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

ADVERTISING

1.     Σύγκληση έκτακτης Γ.Σ. με θέμα την εκλογή εκπροσώπων του Συνεταιρισμού στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ μετά τις σημερινές (27/03) αρχαιρεσίες της ΕΠΟ και σύμφωνα με το οικείο σημερινό έγγραφο της τελευταίας.

2.     Κεντρική εποπτεία αγωνιστικών χώρων για το Πρωτάθλημα Super League Interwetten επόμενης αγωνιστικής περιόδου (2021-22).

3.     Πρόταση ανανέωσης συνεργασίας από τις αντισυμβαλλόμενες του συνεταιρισμού εταιρείες, αναφορικά με την κεντρική διαχείριση ηλεκτρονικών διαφημιστικών πινακίδων των γηπέδων (LED).

ADVERTISING

4.     Επιστολή προέδρου της Επιτροπής Παρατηρητών.

5.     Ενέργεια Κοινωνικής Ευθύνης σε συνεργασία με τον οργανισμό «Χαμόγελο του Παιδιού».

6.     Δημοσίευση Πρόσκλησης Υποβολής Ενδιαφέροντος σε σχέση με τα δικαιώματα διάθεσης αυτοκόλλητων φωτογραφιών (stickers) και άλλων συναφών δικαιωμάτων ποδοσφαιριστών και σημάτων ομάδων της Super League 1.

ADVERTISING

7.     Διάφορα».