Ο Γάλλος Αλεξάντρ Φλιπονό μια ανάσα από τον ΟΦΗ!

Την περίπτωση του Γάλλου Αλεξάντρ Φλιπονό εξετάζουν στον ΟΦΗ, σύμφωνα με το Gentikoule.gr, όπως αποκάλυψε νωρίτερα.

Το Gentikoule.gr με δημοσίευμά του νωρίτερα, αποκάλυψε το ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον Γάλλο αμυντικό χαφ Αλεξάντρ Φλιπονό.

Στο δημοσίευμά του, το gentikoule.gr, αναφέρει:

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Gentikoule, o 24χρονος αμυντικός χαφ πρόκειται να αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή του ΟΦΗ.

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule, o ΟΦΗ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον 24χρονο Γάλλο αμυντικό χαφ Αλεξάντρ Φλιπονό που πρόκειται ν’ αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Νταν Γκλάζερ που οδεύει προς την Ρωσία και τη Νίζνι.

Ο 24χρονος Γάλλος ποδοσφαιριστής που αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μαρσέιγ, όντας αρχηγός και της δεύτερης ομάδας αγωνιζόταν την προηγούμενη σεζόν στην Ligue 2 με την φανέλα της Conkarneau.

Φέτος είχε 33 συμμετοχές με την ομάδα του που υποβιβάστηκε στην Γ’ κατηγορία και ο ίδιος έμεινε ελεύθερος. Πρόκειται για έναν αμυντικό μέσο που σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά που περιγράφονται από τον γαλλικό τύπο, είναι γρήγορος χαφ που του αρέσει να προωθεί το παιχνίδι της ομάδας του και διαθέτει πολύ καλή επαφή με την μπάλα στα πόδια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Ρενάτο Γκίνη και Ηλίας Κουτσουπιάς οι μεγάλοι νικητές του 2ου Foot Tennis στο Ατσαλένιο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά Foot Tennis...

Οι υποψήφιοι στις εκλογές του Ηροδότου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις σημερινές εκλογές...