Το μήνυμα του Ν. Τζώρτζογλου για την εκλογή του Θ. Ζαγοράκη

Λίγες ώρες μετά την εκλογή του Θοδωρή Ζαγοράκη ως πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου, έστειλε το δικό του μήνυμα και ευχήθηκε καλή επιτυχία, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού, στο facebook.

Το μήνυμα του Νίκου Τζώρτζογλου: «Εκλογές ΕΠΟ 2021…

Το εκλογικό σώμα μίλησε και το αποτέλεσμα επιβεβαιώνει αυτό που εμείς ως ΕΠΣ Ηρακλείου είχαμε προτείνει από το 2012. Ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης ως πρόεδρος κοινής αποδοχής θα μπορούσε να φέρει μια νέο ΕΠΟχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ADVERTISING

Παμψηφεί ο εμβληματικός αρχηγός του EURO 2004 εξελέγη στην ηγεσία της ΕΠΟ, αναλαμβάνει μαζί με τους συνεργάτες του στην Εκτελεστική Επιτροπή τις τύχες του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τους συνεργάτες του περιμένει πολύ δουλειά, έχουν να ξεπεράσουν πολλά εμπόδια και αγκάθια. Ο δρόμος τους δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα όμως διαθέτουν οι περισσότεροι τουλάχιστον όλα τα χαρακτηριστικά για να τα καταφέρουν..

ADVERTISING

Οφείλουμε ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ να δώσουμε πίστωση χρόνου στη νέα διοίκηση της ΕΠΟ…
Καλή επιτυχία στο σημαντικό, όσο και δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν…

ADVERTISING

Ευχή και ελπίδα μας με μπροστάρη τον Θοδωρή αλλά και τους συνεργάτες του να ξαναζήσουμε στιγμές παρόμοιες με αυτές του Ιουλίου του 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας… Αρκεί να τους αφήσουν».
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content