Πήρε άδεια το «Γεντί Κουλέ» – Αυξημένα τα μέτρα ασφαλείας στις Θύρες 2-3-7

Το «Γεντί Κουλέ» πήρε άδεια έτσι ώστε να φιλοξενήσει κανονικά τα παιχνίδια του ΟΦΗ τη νέα σεζόν.

Το γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» πήρε τη σχετική άδεια που απαιτείται για να συνεχίσει να φιλοξενεί τους εντός έδρας αγώνες του ΟΦΗ και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ωστόσο μετά από απαίτηση της Super League, αλλά και της αστυνομίας, αποφασίστηκε να τοποθετηθούν άνθρωποι security, στην πρώτη σειρά των Θυρών 2-3 και 7, ώστε να αποφευχθούν μεμονωμένα περιστατικά, όπως συνέβησαν την περασμένη σεζόν, θέτοντας σε κίνδυνο, ακόμα και την αδειοδότηση του γηπέδου.

ADVERTISING

Οι αρμόδιες αρχές έστειλαν ξεκάθαρα το μήνυμα, πως ανάλογες εικόνες δεν θα γίνουν ξανά ανεκτές στις συγκεκριμένες Θύρες, καθώς αν συνεχιστούν, μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο και να στερήσουν από τη μεγάλη μερίδα του κόσμου της ομάδας, να παρακολουθεί τους αγώνες του ΟΦΗ.

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ θα προβεί σε όποια ενέργεια χρειαστεί, ώστε αυτές οι μεμονωμένες ενέργειες να μην επαναληφθούν εκ νέου, βάζοντας σε δύσκολη θέση την ομάδα και την έδρα της.

Συνεπώς, τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυξημένα στις συγκεκριμένες Θύρες, όπως και οι κυρώσεις από πλευράς ΠΑΕ σε περίπτωση άσχημων συμπεριφορών.

ADVERTISING

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ: «Το νέο, πολύ αυστηρό νομικό πλαίσιο του αθλητικού νόμου απαιτεί τη συμμόρφωση όλων στους κανόνες, προκειμένου να προστατεύσουμε το “σπίτι” μας και για μια ακόμα αγωνιστική σεζόν ο κόσμος του ΟΦΗ να αποτελέσει τον 12ο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας.

Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να μη δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα με τις πράξεις μας. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να επαναληφθούν συμπεριφορές που θέτουν σε κίνδυνο την ομαλή λειτουργία του γηπέδου μας.

Σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, όλα τα γήπεδα πλέον ελέγχονται από σύστημα καμερών ασφαλείας, γι’ αυτό και τα μέτρα πρόληψης θα είναι αυστηρά, ενώ σε προσωπικό επίπεδο οι κυρώσεις που θα υπάρξουν απ’ την ομάδα μας θα είναι ακόμα πιο αυστηρές. σε όσους δε συμμορφώνονται με τους κανόνες και δε σέβονται το συντριπτικό ποσοστό των φιλάθλων μας.

ADVERTISING

Γνωρίζοντας όλοι τις ιδιαιτερότητες του γηπέδου μας θα πρέπει όλοι μαζί να προστατεύσουμε τον ΟΦΗ και το “σπίτι” μας. Να μην επιτρέψουμε στους λίγους και σε μεμονωμένα περιστατικά να στερήσουν το γήπεδο από τους πολλούς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ