Δημ. Μπουρουτζίκας: «Αν οι ομάδες κάνουν «κοιλιά», να κάνουν διατροφή»

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Μπουρουτζίκας, με τον πολύπειρο γυμναστή του ΟΦΗ να μιλάει αναφορικά με την εκκίνηση της προετοιμασίας των ομάδων της Superleague 1, το Euro 2024 και την περίφημη κοιλιά των ομάδων.

Αρχικά και τη προετοιμασία τω ομάδων: «Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για την εκάστοτε ομάδα η προετοιμασία, αλλά δεν τελειώνει, για εμένα δεν είναι οι 5 εβδομάδες του καλοκαιριού, χρειάζεται διάρκεια όλο το χρόνο. Ακούμε τις ομάδες να λένε ότι κάνουν ”κοιλιά” για εμένα αυτό δεν υπάρχει, αν έχει ”κοιλιά” να κάνει διατροφή, οι ομάδες πρέπει να πηγαίνουν προοδευτικά».

Ενώ τόνισε: «Οι ομάδες ακόμα δεν έχουν μπει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι, περιμένουν και βλέπω να γίνονται οι κινήσεις αργότερα, έχοντας ένα νέο φορμάτ στο πρωτάθλημα το οποίο πιστεύω ότι θα βοηθήσει τα μέγιστα στην εξέλιξη του πρωταθλήματος».

ADVERTISING

Για τον ίδιο: «Ξεκινάμε προετοιμασία εδώ στην Κρήτη, μετά θα πάμε στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με τον ΟΦΗ προετοιμαζόμενοι για τη νέα χρονιά».

Ενώ για το Euro 2024: «Πρέπει να εστιάσουμε στο ότι το Euro γίνεται το καλοκαίρι και είναι αδειασμένοι αγωνιστικά και αν εξαιρέσουμε την Ισπανία δεν βλέπουμε ένταση και ταλέντο. Οι παίκτες έρχονται ξεζουμισμένοι, ενώ όταν το παγκόσμιο έγινε τον Δεκέμβριο ήταν σε καλύτερη η κατάσταση των παικτών».

Πηγή metrosport.gr
ΔΗΜΟΦΙΛΗ