Χωρίς Μπαράτα και Χατζητερζόγλου στη Δράμα

Η αποστολή του ΟΦ Ιεράπετρας βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη, καθώς ταξίδεψε αεροπορικώς από το Ηράκλειο, το απόγευμα της Παρασκευής (26/03), με τον Τίμο Καβακά να μην έχει στη διάθεση του τρεις παίκτες.

Οι Κρητικοί ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη, χωρίς τους τραυματίες Μπαράτα και Χατζητερζόγλου, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο τιμωρημένος Φουάσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και η αποστολή του ΟΦΙ: «Στην Θεσσαλονίκη και στο ξενοδοχείο “Καψής” βρίσκεται ήδη η αποστολή του ΟΦΙ , η οποία ταξίδεψε αεροπορικώς σήμερα Παρασκευή απόγευμα απ ευθείας από το Ηράκλειο.

Αύριο Σάββατο πρωί ο ΟΦΙ θα προπονηθεί στην Θεσσαλονίκη , στο γήπεδο του Μακεδονικού , και αργά το μεσημέρι θα αναχωρήσει για την Δράμα όπου θα διανυκτερεύσει το Σάββατο το βράδυ , για να αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 14.45 την Δόξα.

Ο ΟΦΙ θέλει την νίκη , ο ΟΦΙ πάει για την νίκη (όπως σε κάθε παιγνίδι) , κόντρα σε πολλά βέβαια που του συμβαίνουν σε αυτό το πρωτάθλημα.
Οι Μπαράτα , Χατζητερζόγλου παραμένουν τραυματίες και εκτός αποστολής. Επίσης απών θα είναι και ο Φουάσης λόγω καρτών.

Η αποστολή του ΟΦΙ : Σμίλτος , Πριόνας , Μανουσάκης , Ζήσης , Τσιλιγγίρης , Κούστα , Καψάλης , Γκίνη , Μασουέρο , Τεγούσης , Χιντζίδης , Περδίκης , Βογιατζής , Αρναούτογλου , Αθανασόπουλος , Λεμονής , Αποστολίδης , Ντάλα Κόστα , Ντούνης ,Αρσενίδης.

Ο αγώνας μεταδίδεται από την ΕΡΤ sport 2».