Αποχώρησαν από τα Δειλινά Μ. Μανουσάκης και Δ. Χριστοφής – «Μένουν καλές στιγμές, αλλά και πικρία»

Παρελθόν από τα Δειλινά αποτελούν οι Δημήτρης Χριστοφής και Μιχάλης Μανουσάκης, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την επόμενη τους ομάδα.

Δύο καλοί φίλοι, οι οποίοι ξεκίνησαν από τα τμήματα υποδομής του Λίντο, στη συνέχεια αγωνίστηκαν σε ομάδες των Χανίων και εν συνεχεία και πάλι μαζί, στο Ηράκλειο, αποχώρησαν από τα Δειλινά.

Ο Μιχάλης Μανουσάκης ο οποίος είχε 16 συμμετοχές και δύο γκολ την περασμένη περίοδο και ο Δημήτρης Χριστοφής με 25 παρουσίες και 10 τέρματα, εξασφάλισαν αμφότεροι την ελευθερία τους από τους «πράσινους».

Μάλιστα σε κοινή δήλωση για την αποχώρηση τους, τονίζουν πως μένουν οι καλές στιγμές, αλλά και μία πικρία, αφού όπως αναφέρουν η ομάδα είχε τις αξιώσεις να χτυπήσει το πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν.

Συγκεκριμένα είπαν: «Αποχωρούμε από την ομάδα των Δειλινών και στο μυαλό μένουν μόνο καλές στιγμές, αλλά και μια πικρία, καθώς η ομάδα είχε δυνατότητες και όλες τις αξιώσεις στην αρχή της χρονιάς να χτυπήσει το πρωτάθλημα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλη τη χρονιά. Ακόμα και στα δύσκολα παρέμεινε κοντά στην ομάδα με το ίδιο πάθος. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλο το ΔΣ και τους ανθρώπους που ήταν κοντά μας όλη τη χρονιά.

Ειδική αναφορά στον Γενικό Αρχηγό, Βαγγέλη Δαϊλάκη, ο οποίος πραγματικά αγαπά αυτό που κάνει και πάντα είχε στο μυαλό του να βοηθήσει και να κάνει το σωστό».

 

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P