Γ. Καργιωτάκης: «Ξεχωριστό να επιστρέφεις σπίτι – Όλοι μαζί, όπως παλιά, έχει ανάγκη ο Ηρόδοτος»

Για τη μεγάλη επιστροφή του στον Ηρόδοτο μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Γιώργος Καργιωτάκης.

Τη φανέλα του αγαπημένου του Ηροδότου θα φορέσει και πάλι τη νέα σεζόν ο Γιώργος Καργιωτάκης, ο οποίος συμφώνησε για την επιστροφή του στη Νέα Αλικαρνασσό.

Ο ίδιος τονίζει πως επιστρέφει στο «σπίτι» του, κάτι που αποτελεί ξεχωριστό συναίσθημα για τον ίδιο, αφού θέλει να βοηθήσει αυτή την ιδέα, όπως την χαρακτηρίζει, που είναι ο Ηρόδοτος.

Ο έμπειρος αμυντικός έβαλε ως μεγάλο στόχο και «στοίχημα» της χρονιάς, ο κόσμος της ομάδας να επιστρέψει και πάλι στο γήπεδο και να «αγκαλιάσει» τη νέα προσπάθεια, ενώ επίσης ο «Κάργιω» αναφέρθηκε στον Μανώλη Παπαματθαιάκη, με τον οποίο έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν, αλλά και στους ανθρώπους που συνέβαλαν στην επιστροφή του.

Συγκεκριμένα είπε:

Για την επιστροφή του στον Ηρόδοτο, αρχικά τόνισε: «Το να επιστρέφεις στο σπίτι είναι πάντα ένα ξεχωριστό συναίσθημα. Το ποδόσφαιρο είναι μια μικρογραφία της ζωής, και η ζωή κάνει κύκλους. Με τις καλές και τις κακές στιγμές. Αναβιώνουν μνήμες του παρελθόντος, που ανυπομονώ να ξαναζήσω.

Τα αρκετά γνώριμα πρόσωπα στην ομάδα και παίκτες που γνωρίζουν το DNA του συλλόγου μας γεμίζουν όλους αισιοδοξία.

Καλώς ή κακώς οι ομάδες δεν είναι πρόσωπα, αλλά ιδέες που εκφράζουν τον κόσμο τους. Και ο Ηρόδοτος είναι μια μεγάλη ομάδα που έχει ανάγκη τον κόσμο του στο πλευρό του! Όλοι μαζί ! Όπως παλιά! Να έχουμε μια καλή χρόνια γεμάτη υγεία».

Για τους στόχους της νέας σεζόν, πρόσθεσε: «Να επαναφέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Αυτός είναι ο βασικός μας στόχος. Προφανώς βέβαια, στον Ηρόδοτο είμαστε, η φανέλα είναι βαριά και θα πρέπει να διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι».

Για τον Μανώλη Παπαματθαιάκη, που θα έχει και πάλι για προπονητή, τόνισε: «Έχουμε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν, ξέρω την φιλοσοφία του, με γνωρίζει και εκείνος από τη μεριά του καλά. Ευελπιστώ να έχουμε μία συνεργασία ανάλογη του παρελθόντος».

Για τους ανθρώπους της ομάδας, ανέφερε: «Τα άτομα που είναι κοντά στην ομάδα αλλά και κυρίως η προσέγγισή τους, συνέβαλλαν στην επιστροφή μου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P