Αποθέωσε τον Σιώπη η «Sport»: «Έλληνας στρατιώτης, δεν πήρε ανάσα ο Πέδρι»

Αποθεωτικά ήταν τα σχόλια της καταλανικής εφημερίδας Sport για την εμφάνιση του Μανώλη Σιώπη στην αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ισπανία.

Ο 26χρονος Έλληνας μέσος μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι της πρεμιέρας των προκριματικών του Μουντιάλ και κατάφερε να… εξουδετερώσει τον Πέδρι, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στους «φούριας ρόχας».

«Ο Πέδρι εκπλήρωσε το όνειρο της συμμετοχής στο ανδρικό τμήμα της Ισπανίας, όμως, το ντεμπούτο του θα του μείνει αξέχαστο και από τον άνθρωπο που τον μάρκαρε. Ο Έλληνας στρατιώτης του έκανε πικρή την εμφάνιση, και δεν τον άφησε να πάρει ανάσα. Ο Φαν’τ Σχιπ διέταξε το ατομικό μαρκάρισμα.

Ο Σιώπης, με την μαχητικότητά του, είχε περάσει στο ματς στο ημίχρονο για να δώσει ενέργεια στη μεσαία γραμμή της Ελλάδας.

Είναι ένας από τους παίκτες που κλήθηκαν στην εθνική Ελλάδας λόγω της αφοσίωσής του και της δουλειάς του στο γήπεδο. Εκτέλεσε άψογα την αποστολή του με τον Πέδρι» γράφει χαρακτηριστικά για τον Σιώπη το ρεπορτάζ της Sport.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Ρενάτο Γκίνη και Ηλίας Κουτσουπιάς οι μεγάλοι νικητές του 2ου Foot Tennis στο Ατσαλένιο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά Foot Tennis...

Δ. Σωτηρίου: «Έρχομαι για τον Μάριο Σηφάκη και είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστούμε» (vid)

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Χερσονήσου προχώρησε...