Η πρόταση της Μπολόνια για Ιωαννίδη που απέρριψε ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους πως ο Φώτης Ιωαννίδης δεν πωλείται, ωστόσο οι Ιταλοί επιμένουν ότι η Μπολόνια ενδιαφέρεται ζεστά για την απόκτηση του διεθνούς φορ και ετοιμάζεται μάλιστα να κάνει νέα πρόταση.

Σύμφωνα με τον ειδικό “μεταγραφολόγο” Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Μπολόνια κατέθεσε πρόταση στον Παναθηναϊκό, ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ + 2 εκατομμύρια με τη μορφή μπόνους για να αποκτήσει τον Φώτη Ιωαννίδη.

Φυσικά, αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δελεάσουν τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μόλις τρεις ημέρες πριν απέρριψε μία σαφώς πιο δυνατή πρόταση από την Ιπσουιτς, στα 25 εκατομμύρια ευρώ.

ADVERTISING

Οι Ιταλοί από την πλευρά τους, επιμένουν ότι η Μπολόνια δεν έχει καταθέσει τα όπλα και θα επανέλθει με νέα βελτιωμένη προσφορά, ωστόσο η στάση του Παναθηναϊκού στο θέμα του Ιωαννίδη είναι άτεγκτη.

Οι πράσινοι έχουν πάρει τη στρατηγική απόφαση να μην πωλήσουν αυτό το καλοκαίρι τον 24χρονο επιθετικό και το αποδεικνύουν στην πράξη, κλείνοντας διαδοχικά όλες τις πόρτες στους επίδοξους “μνηστήρες”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ