Μ. Καραντεμοίρης: «Το μόνο που καταφέρνουν ορισμένοι “μικροί” τύποι είναι να μας πεισμώνουν»

Ανάρτηση με νόημα και αιχμές από τον Μάνο Καραντεμοίρη.

Ο Μάνος Καρεντεμοίρης μπορεί να μην βρίσκεται εντός του διοικητικού σχήματος της ΑΕ Κατσαμπά, παραμένει όμως πάντα κοντά στον αγαπημένο του σύλλογο.

Ο Μ. Καραντεμοίρης εκφράζει τη στήριξη του στη νέα διοίκηση, ενώ αναφέρεται με αιχμές σε ορισμένους οι οποίοι κατάφεραν να πεισμώνουν τους «κιτρινόμαυρους» με τις πρακτικές τους…

Συγκεκριμένα έγραψε: «Το μόνο που καταφέρνουν ορισμένοι “μικροί” τύποι είναι να μας πεισμώνουν. Να μας θυμίζουν γιατί το τοπικό ποδόσφαιρο δεν πάει ένα βήμα παρακάτω, γιατί προτιμούν να ασχολούνται με την κατσίκα του γείτονα πάρα να κοιτάζουν τη δικιά τους καμπούρα.

Εμείς στον Κατσαμπά ακόμα και εάν δεν είμαστε μέσα στη διοίκηση της ομάδας μας δεν την αφήνουμε ποτέ. Ακόμα και εάν διαφωνούμε είμαστε ένα σώμα, γιατί Εμείς εδώ στην ΑΕΚ δεν είμαστε η ομάδα του ενός ευεργέτη παράγοντα, είμαστε η ομάδα του Κατσαμπά, της γειτονιάς μας.

Στηρίζουμε όλοι μας την νέα διοίκηση με τους στόχους που έχει βάλει και είμαστε δίπλα της, όχι για να λάμψουμε ως μονάδες περαστικών παραγόντων αλλά γιατί αγαπάμε την ΑΕΚατσαμπά.
Τα υπόλοιπα στο γήπεδο….»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P