«Κόπηκαν» από την ΑΕΚ Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, πιο κοντά ο Μπρινιόλι

Ο κύβος ερρίφθη για τους δύο τερματοφύλακες της ΑΕΚ που κατά την τελευταία διετία εναλλάσσονταν ως βασικοί υπερασπιζόμενοι την εστία της.

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς και ο Γιώργος Αθανασιάδης ενημερώθηκαν ότι δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν κι ως εκ τούτου δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή της ομάδας στην Ολλανδία, όπου θα διεξαχθεί από αύριο (23/06) το βασικό στάδιο της θερινής προετοιμασίας της.

Τόσο ο Αυστριακός όσο και ο Έλληνας γκολκίπερ έχουν συμβόλαιο για επιπλέον ένα έτος με την Ένωση, παρόλα αυτά η ΑΕΚ προτίμησε να τους αφήσει εκτός πλάνων από το να τους έχει ενεργούς με την ομάδα προκειμένου να έρθει πιο εύκολα μια πώληση. Ήθελε να τελειώνει μαζί τους και αποφάσισε να το πράξει με αυτόν τον τρόπο.

ADVERTISING

Είναι ασφαλώς ένα σαφές μήνυμα και προς τους δύο ότι η κατάσταση δεν αλλάζει για εκείνους ώστε να αναζητήσουν από νωρίς τον επόμενο σταθμό στις καριέρες τους συνειδητοποιώντας ότι στην Ένωση, εφόσον αποφασίσουν να συνεχίσουν, θα είναι μακριά από την ομάδα και πλήρως ανενεργοί καθώς δεν προβλέπεται ούτε το να παίζουν με την ΑΕΚ Β.

Πιο κοντά ο Μπρινιόλι, αναμονή για Στρακόσα

Τις τελευταίες ώρες, οι κεραίες μας πιάνουν ότι η Ένωση προσπάθησε να έρθει σε επαφές και με άλλους τερματοφύλακες, στοχεύοντας στις αγορές της Γαλλίας και της Ολλανδίας, όμως δεν φαίνεται ότι κάποια από αυτές θα προχωρήσει. Έτσι, με τα έως σήμερα δεδομένα και από τη στιγμή που η ομάδα αναζητά δύο γκολκίπερ, ο πολυσυζητημένος Ιταλός Αλμπέρτο Μπρινιόλι έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στην ΑΕΚ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ