Προπονητής του Ζαρού και με τη βούλα ο Στέλιος Ανωγειανάκης!

Ο Ζαρός ανακοίνωσε με τον πλέον επίσημο τρόπο την έναρξη της συνεργασίας με τον Στέλιο Ανωγειανάκη.

Συμφώνησε και ανακοινώνεται ο Στέλιος Ανωγειανάκης!

Με ανακοίνωση του στην επίσημη σελίδα του σωματείου, ο Ζαρός ανακοίνωσε πως ο Στέλιος Ανωγειανάκης αποτελεί τον νέο προπονητή της ομάδας.

Ο έμπειρος τεχνικός αναλαμβάνει την ομάδα της Μεσσαράς, θέλοντας να δώσει βάση στα νεαρά παιδιά του χωριού και της ακαδημίας, δημιουργώντας παράλληλα ένα ανταγωνιστικό σύνολο, που θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό, όπως ο ίδιος δήλωσε.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό, η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Ζαρού ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνίας με τον νέο προπονητή, Στέλιο Ανωγειανάκη.

Ο Στέλιος Ανωγειανάκης θα αναλάβει την ηγεσία της ομάδας μας για την προσεχή σεζόν, φέρνοντας μαζί του πλούσια εμπειρία και εξαιρετικές ικανότητες.

Η φιλοσοφία του για το ποδόσφαιρο και η δέσμευσή του για την ανάπτυξη νέων παικτών συμβαδίζουν απόλυτα με το όραμα και τους στόχους της ομάδας μας!

Καλωσορίζουμε λοιπόν τον Στέλιο Ανωγειανάκη στην οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Ζαρού και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο του ρόλο.

Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους μας για την αδιάκοπη στήριξή τους και προσβλέπουμε σε μια συναρπαστική και επιτυχημένη σεζόν».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P