Υπογράφει στον Παναιτωλικό ο Γιώργος Αγαπάκης!

Έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία του, είναι ο Γιώργος Αγαπάκης, που τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μεταβεί στο Αγρίνιο, για να βάλει την υπογραφή του στο πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, ένα συμβόλαιο που κέρδισε με την αξία του, εντυπωσιάζοντας τον Γιάννη Πετράκη!

Ο Γιώργος Αγαπάκης, ο δυναμικός μπακ του Αλμυρού, που εντυπωσίασε φέτος τόσο με την σωματική αλλά και την ποδοσφαιρική εξέλιξή του, εντυπωσίασε τον προπονητή του Παναιτωλικού Γιάννη Πετράκη, στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, όπου σκόραρε το 0-1 για την ομάδα του Γαζίου στη νίκη (0-2) κόντρα στον ΠΟΑ.

Λίγες ημέρες αργότερα, έλαβε ειδοποίηση για να βρεθεί στο Αγρίνιο, μαζί με τον συμπαίκτη του Λεόν Πιερτζιάκομι, έτσι ώστε να λάβει μέρος σε προπονήσεις όπως και έγινε.

Κέρδισαν εμπειρίες στο Αγρίνιο

Και εκεί, ο Γιώργος Αγαπάκης ήταν εντυπωσιακός, «γυάλισε» αμέσως στους ανθρώπους της ομάδας του Αγρινίου και τα υπόλοιπα πήραν τον… δρόμο τους.

Πλέον, ο ίδιος είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα, καθώς αναμένεται να μεταβεί στο Αγρίνιο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο Γιώργος Αγαπάκης, τα τελευταία τρία χρόνια από τα οκτώ που αγωνίστηκε στον Αλμυρό, είχε 79 συμμετοχές πετυχαίνοντας 8 τέρματα.

Το «αντίο» του Αγαπάκη στον Αλμυρό!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P