Με τον νικητή του Μπάνια Λούκα – Εγκνάτια ο ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό του Champions League

Η νικήτρια του ζευγαριού Μπάνια Λούκα (Βοσνία) – Εγκνάτια (Αλβανία) θα είναι η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, μετά από την κλήρωση που έλαβε χώρα την Τετάρτη (19/6) στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στην Νιόν.

Ο ΠΑΟΚ φιλοδοξεί τη φετινή αγωνιστική σεζόν να δηλώσει παρών για πρώτη φορά στην ιστορία του στο Champions League και την Τετάρτη (19/6) έμαθε το πρώτο εμπόδιο που θα χρειαστεί να υπερκεράσει για να πλησιάσει το μεγάλο στόχο του, που δεν είναι άλλος από την είσοδό του στην League Phase της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όπως προέκυψε από την κλήρωση που έγινε στα γραφεία της UEFA στην Νιόν, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν στον δεύτερο προκριματικό γύρο τη νικήτρια του ζευγαριού Μπάνια Λούκα (Βοσνία) – Εγκνάτια (Αλβανία), που θα κοντραριστούν σε διπλά παιχνίδια στις 9/10 Ιουλίου και 16/17 Ιουλίου στο πλαίσιο του πρώτου προκριματικού.

ADVERTISING

Οι ασπρόμαυροι θα εκκινήσουν το ταξίδι τους από το διήμερο 23/24 Ιουλίου, με τις ρεβάνς να είναι προγραμματισμένες μία εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα στις 30/31 Ιουλίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ