Μετά την επιστροφή Σουτζή, οι πρώτες ανακοινώσεις στον Γιούχτα

Ο Μανώλης Σουτζής, όπως αποκάλυψε το GRANDSPORT, είναι ο νέος προπονητής του Γιούχτα, έχοντας συμφωνήσει σε όλα με τους ανθρώπους του σωματείου και οι αποφάσεις που έχουν παρθεί θα επικυρωθούν μετά την εκλογή και της νέας διοίκησης.

Παράλληλα με την πρόσληψη Μανώλη Σουτζή, στον Γιούχτα «τρέχουν» τον σχεδιασμό τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο, σε συνεργασία πάντα με το νέο τους προπονητή, ο οποίος έχει ήδη εισηγηθεί την πρόσληψη και των συνεργατών του Βαγγέλη Βαϊραμάκη και Μάνο Μακράκη, με τους οποίους συνεργάστηκε και στον Αλμυρό.

Πέραν αυτών, αναμένεται και αρκετοί παίκτες από το έμψυχο δυναμικό του Αλμυρού, να ακολουθήσουν το δρομολόγιο Γάζι-Αρχάνες και να μετακινηθούν στους «πράσινους», καθώς υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση-σεβασμός ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή.

Ουσιαστικά το «τοπίο» των μεταγραφών δεν έχει ξεκαθαρίσει, καθώς υπάρχουν και παίκτες που πέρυσι φόρεσαν τη φανέλα του Γιούχτα στη Super League 2 και στους οποίους γίνονται ήδη προτάσεις για να παραμείνουν στο σωματείο.

Μετά την ολοκλήρωση των επαφών σε επίπεδο… ανανεώσεων, άπαντες θα βάλουν σε τροχιά υλοποίησης και τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό, βέβαια οι όποιες εξελίξεις θα έρθουν και μετά την επιστροφή του Μανώλη Σουτζή στο Ηράκλειο, καθώς αυτό το διάστημα μετέχει στη σχολή προπονητών UEFA PRΟ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P