Κ. Φιλοξενίδης: «Υπάρχει όρεξη για κάτι καλύτερο από πέρυσι»

Για την παραμονή του στον πάγκο του Λίντο μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Κώστας Φιλοξενίδης. 

Ο έμπειρος τεχνικός έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες του Λίντο προκειμένου να συνεχίσουν την συνεργασία τους για ακόμη έναν χρόνο και στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία.

Παραμένει στο… τιμόνι του Λίντο ο Κ. Φιλοξενίδης

Παράλληλα τόνισε ότι η φιλοσοφία των δύο πλευρών είναι κοινή και ο ίδιος είδε ότι υπάρχει όρεξη για κάτι καλύτερο από πέρυσι.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συνεχίσω την συνεργασία μου με το Λίντο. Η φιλοσοφία μας ταιριάζει απόλυτα. Μου άρεσε αυτό που έγινε φέτος και δεν υπήρχε λόγος να χωρίσουν οι δρόμοι μας.

Βλέπω ότι υπάρχει όρεξη από όλους για κάτι καλύτερο από πέρυσι. Η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει, θα δώσουμε βάση στα νέα παιδιά προκειμένου να γίνουν ακόμα καλύτεροι ποδοσφαιριστές.

Θα προσπαθήσουμε ότι δεν κάναμε πέρυσι να το κάνουμε φέτος, να διορθώσουμε πράγματα και καταστάσεις που δεν μπορέσαμε φέτος. Πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι καλύτεροι από την χρονιά που μας πέρασε αφού εκτός από το ότι υπάρχει ταλέντο πλέον υπάρχει και εμπειρία της κατηγορίας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P